Nije baš za hvaljenje, ali... |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radovi su ti lijepi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Vidim ja kod tebe potencijala...prvi radovi su lijepi,samo nastavi i svaki dan će biti sve bolje i bolje....a gips je fenomenalan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Trilia ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 17 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 3 |
radovi su odlični, a gips je fenomenalan!
|
|
![]() |
|
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
...ajme, baš vam hvala...
![]() PS slikano je mobitelom jer mi je on uvijek pri ruci... PS2 nisam baš neki forumaš, tako da imam malo problema sa snalaženjem po temama, molim vas da se ne ljutite, nego me ispravljajte i selite tamo gdje mi je mjesto... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prvi radovi odlični! Ali gips......ludilo! I da, zaboravila sam.... dobro nam došla
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prvi radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
za prve radove je i više nego dobro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
![]() ovako se skrivaju rupe od tipli.... ![]() ...cijevi od radijatora...sada su ipak malo ljepše...ima i nastavak priče, ali nisam slikala... ![]() ![]() ![]() ...teglica SMS-a pretvorena u teglicu za bezkofeinsku kavu... ![]() ...stalak za kišobrane... ![]() ...moj prvi uradak... ![]() ![]() ![]() ...ortopedu je bilo žao rezati gips... ...rekla sam da sam teški početnik ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |