Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 182183184185186 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 00:48
napredak je očit i predivan smile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 21:57
Jako lijepo Anaida....obožavam slikice before-after...naročito kad se lijepo vidi napredak, a za blagdanske ukrase posebna pohvala! Sve je savršeno! smile72
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 15:38
Anaida prvo pohvale za uređenje....to sam primjetila i prošle godine, jednostavno i jako elegantno i jako mi se sviđa Clap

a na slikama vrta je promjena i više nego očita...bravoooo Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 07:50
Draga Bako, da to su zlatni kamenčići. Jednostavno da jedostavnije ne može, a vrlo efektno!

Lantana, Niho, Smrčko, Stefkaja i Vanja - hvala vam djevojke moje na svakoj lijepoj riječi i mislima!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 23:49
Tvoj vrt Anaida je uvijek lijep, na svakoj slicismile99
Dekoracija u kući prekrasna - jednostavno, uredno i ukusnoClap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 12:47
-Ovako nešto priliči za tvoj vrt
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 12:08
Anaida svaka čast za vrt, za ukrase 
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 11:38
Doista predivno..jednostavno a prekrasno..nemam druge rijeći..kod tebe mi se sve sviđa, kuća, vrt, sve je predivno uređeno..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 11:25
Bravo Anaida, kod tebe je uvijek prekrasno, jednostavno i jako efektno. Clap
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 08:48
Anaida, prvo Clap za slike prije i sad tvog vrta. Kolika razlika i kako ti je krasan.
Božićna dekoracija Thumbs%20Up
Ali sam se sama sebi nasmijala za kuglice. Prvi mah dok nisam pročitala sam mislila kolači!LOLLOLLOL Već sam htjela napisati: daj recept!

A reci što si to stavila na tanjur na vjenčiću? Ja imam klasični i imam na jednom tanjuru 4  zlatne svijeće. Okolo sam stavila trakice, ali mi se baš sviđa to tvoje. Kamenčići? Ili što?
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 07:15
Ovako to izgleda kod mene u blagovaoni, pred blagdane. Jednostavno, ali ipak ukrašeno. Šteta što se iza zavjese ne vide cvjetići, imam na sva tri prozora teglice s cvijećem.

Prirodne kuglice od šibe na regalu u dnevnoj sobi

Malo sam ukrasila i hodnik, malo ulaz... I čekamo blagdane.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 07:12
Otok, da.. Ja sam isto tako obožavatelj usporedba. Ove slike ponajviše su meni iznenađenje, tako je lijepo napredovao moj vrtić, u samo godinu dana! Svaki uloženi sat i trud stostruko mi je vraćen..

Štefice - baš kao što ja i tebe volim posjetiti, kao i svaki vrtić na ovom forumu..

Dudu - to su takvi zlatni ukrasni kamenčići, gotove sam kupila u Austriji. Ali odlična je tvoja ideja s kokičarom, bravo!!

Željka, Niho - lijepe moje hvala vam na lijepim riječima i posjeti!

Ret Sara - hvala na pohvali, rekoh baš da sam i sama iznenađena i presretna kako je brzo priroda pokazala svoju ljepotu u mojem vrtu! Vjenčić pak je jako jednostavan, ali meni baš takav odgovoara u kuću..
P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 20:39
Draga Anaida, kakva krasna transformacija u godinu dana.
Vrt je neobično jednostavan, sviđaju mi se lavande kao centar i ti jednostavni i zgodni otočići.
Također pohvala za minimalistički, a dekorativni i originalni vjenčić.
Lijepi pozdrav
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 20:33
Stvarno me osviježiš -prava si a ovo se ovako lako ne zaboravlja ovakva ljepota da znaš
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 19:58
Predivno vrt izgleda!
A usporedba prije i poslje-čista petica!

smile120
Na vrh
dudu View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dudu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 19:15
Draga Anaida, jako mi se sviđa tvoj adventski vjenčić, vrlo maštovito. Molim te što si stavila u tanjurić izgleda mi kao pšenica i kokičar. Jesam li u pravu?
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 09:28
Tvoj vrt uvijek sa užitkom pogledam i pri tom osječam kao da gledam stranice nekog lijepog časopisa o vrtu
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 09:00
Kako volim te slike prije i poslije. Tek se na njima vide velike promjene.
To je kao i kod ljudi - oni koje vidimo svaki dan čine nam se uvijek isti, oni koje dugo ne sretnemo - čini nam se da su se puno promijenili. Samo što ljudi nažalost stare, a vrt postaje sve ljepši i bujniji.  
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 07:51
Jedan vrt.. U godinu dana..

Rujan 2008

Rujan 2009

P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 07:48
Hvala vam djevojke, djevojčice, žene Smile na lijepim riječima !

Niho - o, i ja sam jako puno ideja i novih spoznaja ovdje, od svih vas naučila i čula! To je pravo bogatsvo našeg druženja na forumu!

Štefica, Otok - da, lagano sam počela pripremati dom za Božić, ove će godine biti skromnije ali ipak svečano..

Lantana - ostala sam na tragu lanjskog vjenčića. Volim ja i one klasične vjenčiće, ali me nekako sad više drže ovakvi jednostavniji, moderniji.

Smrčko , Štefkaja, Nichll, Željka23 - hvala vam cure na pohvalama i posjeti, uvijek sam radosna vidjeti vas!

Baka, Lika1 - uvijek volim nanovo reći da sam u novoj kući najsretnija upravo zato jer imam puno porzora, samim time i puno prirodne svijetlosti. Do prije 4 godine živjeli smo u starijoj kući koja, načenlo nije bila loša  i mogla se lijepo obnoviti ali je bila pretamna, i nikada mi u njoj nije bilo dosta dnevnog svijetla. Zato sam manijakalno tražila čim veće prozore za novu kuću. O, osjetim ja njih kad počnem prati, ali neka.. Imam sva moguća pomagala za pranje prozora, pa ide za sada. (a i pomaže činjenica da nam kat kuće još nije u upotrebi, za sad samo samo donji dio uredili i do daljnjeg će biti tako. Pa tako još uvijek perem samo pola prozora. Smile )

Bromelija - dapače, radujem se što ti se svidio adventski vjenčić, hvala na pohvali i veselim se što ćeš slični i ti složiti!

Korijenko - najiskrenije ti zahvaljujem na lijepim riječima i pohvalama. Puno sam toga i od svih vas naučila vidjela, a i dosta čitam, tražim, smišljam i ideje primjenjujem u svojem domu. Volim brinuti o kući..

Cimicifuga - o, da - i ja se volim vratiti na početak i čudim se, presretna, kako je priroda brzo odlučila propupati u mojem vrtu. Nisam ni slutila da će u jednoj godini nastati takva promjena...

P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 182183184185186 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.