Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 182183184185186 245> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
napredak je očit i predivan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jako lijepo Anaida....obožavam slikice before-after...naročito kad se lijepo vidi napredak, a za blagdanske ukrase posebna pohvala! Sve je savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Anaida prvo pohvale za uređenje....to sam primjetila i prošle godine, jednostavno i jako elegantno i jako mi se sviđa
![]() a na slikama vrta je promjena i više nego očita...bravoooo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Bako, da to su zlatni kamenčići. Jednostavno da jedostavnije ne može, a vrlo efektno!
Lantana, Niho, Smrčko, Stefkaja i Vanja - hvala vam djevojke moje na svakoj lijepoj riječi i mislima!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Tvoj vrt Anaida je uvijek lijep, na svakoj slici
![]() Dekoracija u kući prekrasna - jednostavno, uredno i ukusno ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Anaida svaka čast za vrt, za ukrase
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Doista predivno..jednostavno a prekrasno..nemam druge rijeći..kod tebe mi se sve sviđa, kuća, vrt, sve je predivno uređeno..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Anaida, kod tebe je uvijek prekrasno, jednostavno i jako efektno.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Anaida, prvo
![]() Božićna dekoracija
![]() Ali sam se sama sebi nasmijala za kuglice. Prvi mah dok nisam pročitala sam mislila kolači!
![]() ![]() ![]() A reci što si to stavila na tanjur na vjenčiću? Ja imam klasični i imam na jednom tanjuru 4 zlatne svijeće. Okolo sam stavila trakice, ali mi se baš sviđa to tvoje. Kamenčići? Ili što?
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ovako to izgleda kod mene u blagovaoni, pred blagdane. Jednostavno, ali ipak ukrašeno. Šteta što se iza zavjese ne vide cvjetići, imam na sva tri prozora teglice s cvijećem.
![]() Prirodne kuglice od šibe na regalu u dnevnoj sobi
![]() Malo sam ukrasila i hodnik, malo ulaz... I čekamo blagdane.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Otok, da.. Ja sam isto tako obožavatelj usporedba. Ove slike ponajviše su meni iznenađenje, tako je lijepo napredovao moj vrtić, u samo godinu dana! Svaki uloženi sat i trud stostruko mi je vraćen..
Štefice - baš kao što ja i tebe volim posjetiti, kao i svaki vrtić na ovom forumu..
Dudu - to su takvi zlatni ukrasni kamenčići, gotove sam kupila u Austriji. Ali odlična je tvoja ideja s kokičarom, bravo!!
Željka, Niho - lijepe moje hvala vam na lijepim riječima i posjeti!
Ret Sara - hvala na pohvali, rekoh baš da sam i sama iznenađena i presretna kako je brzo priroda pokazala svoju ljepotu u mojem vrtu! Vjenčić pak je jako jednostavan, ali meni baš takav odgovoara u kuću..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Anaida, kakva krasna transformacija u godinu dana.
Vrt je neobično jednostavan, sviđaju mi se lavande kao centar i ti jednostavni i zgodni otočići.
Također pohvala za minimalistički, a dekorativni i originalni vjenčić.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Stvarno me osviježiš -prava si a ovo se ovako lako ne zaboravlja ovakva ljepota da znaš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno vrt izgleda!
A usporedba prije i poslje-čista petica!
![]() |
|
![]() |
|
dudu ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 5 |
Draga Anaida, jako mi se sviđa tvoj adventski vjenčić, vrlo maštovito. Molim te što si stavila u tanjurić izgleda mi kao pšenica i kokičar. Jesam li u pravu?
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Tvoj vrt uvijek sa užitkom pogledam i pri tom osječam kao da gledam stranice nekog lijepog časopisa o vrtu
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako volim te slike prije i poslije. Tek se na njima vide velike promjene.
To je kao i kod ljudi - oni koje vidimo svaki dan čine nam se uvijek isti, oni koje dugo ne sretnemo - čini nam se da su se puno promijenili. Samo što ljudi nažalost stare, a vrt postaje sve ljepši i bujniji. |
|
![]() |
|
Jedan vrt.. U godinu dana..
Rujan 2008
![]() ![]() Rujan 2009
![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala vam djevojke, djevojčice, žene
![]() Niho - o, i ja sam jako puno ideja i novih spoznaja ovdje, od svih vas naučila i čula! To je pravo bogatsvo našeg druženja na forumu!
Štefica, Otok - da, lagano sam počela pripremati dom za Božić, ove će godine biti skromnije ali ipak svečano..
Lantana - ostala sam na tragu lanjskog vjenčića. Volim ja i one klasične vjenčiće, ali me nekako sad više drže ovakvi jednostavniji, moderniji.
Smrčko , Štefkaja, Nichll, Željka23 - hvala vam cure na pohvalama i posjeti, uvijek sam radosna vidjeti vas!
Baka, Lika1 - uvijek volim nanovo reći da sam u novoj kući najsretnija upravo zato jer imam puno porzora, samim time i puno prirodne svijetlosti. Do prije 4 godine živjeli smo u starijoj kući koja, načenlo nije bila loša i mogla se lijepo obnoviti ali je bila pretamna, i nikada mi u njoj nije bilo dosta dnevnog svijetla. Zato sam manijakalno tražila čim veće prozore za novu kuću. O, osjetim ja njih kad počnem prati, ali neka.. Imam sva moguća pomagala za pranje prozora, pa ide za sada. (a i pomaže činjenica da nam kat kuće još nije u upotrebi, za sad samo samo donji dio uredili i do daljnjeg će biti tako. Pa tako još uvijek perem samo pola prozora.
![]() Bromelija - dapače, radujem se što ti se svidio adventski vjenčić, hvala na pohvali i veselim se što ćeš slični i ti složiti!
Korijenko - najiskrenije ti zahvaljujem na lijepim riječima i pohvalama. Puno sam toga i od svih vas naučila vidjela, a i dosta čitam, tražim, smišljam i ideje primjenjujem u svojem domu. Volim brinuti o kući..
Cimicifuga - o, da - i ja se volim vratiti na početak i čudim se, presretna, kako je priroda brzo odlučila propupati u mojem vrtu. Nisam ni slutila da će u jednoj godini nastati takva promjena...
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 182183184185186 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |