Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 52> |
Korisnik | |
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
još divnih čestitki!!!divne su sve do jedne.skidam kapu svakome tko sam izrađuje čestitke.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Diiiiiiiiivneeeeeeeeee suuuuuuuu! Ah, kako će nekome Božić biti ljepši uz njih...
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Uz talent s kojim si očito obilno obdarena, divim se tvojoj marljivosti i strpljivosti. Nije dovoljno imati samo ideje - treba te ideje i materijalizirati, a vidim da tebi nije žao vremena, da te stvaralačka strast vuče i ne da ti mira. I tvoj duh je očito nemiran: vidi se po raznolikosti tvojih tehnika, od vrsta materijala, različitih tema, motiva... Samo nastavi tako jer znam da, iako svi mi koji imamo priliku vidjeti tvoje radove - uživamo, ti ipak najviše uživaš i sigurno se teško rastaješ od svojih uradaka.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ajme, Monna, nisam neko vrijeme gledala tvoje stranice, i sad ih vrtim razrogačenih očiju. Od slika na staklu, nakita, vila pa do čestitki - koliko ljepote je tu prikazano....nemam riječi, bravo
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
cestitke su fenomenalne
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
kako je ovo krasno od kud uzimas slike za cestitke
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
čestitke su prekrasne,svaka čast!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Vrijednice jedna vrijedna,tebi je samo nebo granica
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
Prekrasne čestitke
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
pomalo pripremam čestitke!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ...bit će njih još, ovo je tek početak ;)
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaa,sto je prekrasan!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
monice carice pa ti si cisto savrsenstvo kod tebe same ljepote jedno ljepse od drugoga neznam sta mi je draze
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
stvarno prekrasni radovi! nemam riječi!
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
stvarno divno.izgledaju poput leda.probavala sam raditi hladni porculan ali nikako...ili puca odmah...ili dok se suši.a recepata što sam isprobala...sa kremama,sodom,drvofixom i svim ostalim da ne govorim,ali
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
hvala svima!!!
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
jooooooooooj, sve ljepše od ljepšega, no koment ....
a gdje bi se našlo nešto više o tehnika - hladni porculan?
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
I anđeo i boca su jako lijepi ali ruže
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |