Monna-1 - daruje, traži, mijenja...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Može maslačak! Pošalji mi adresu!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
evo ja sam kiwano nabavila pa ako ti je jos ovo ostalo pisem se... ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Sanja 30, hvala! Možeš mi poslati broj na pp.
|
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
ja nemam, ali imam broj od čovjeka koji ih prodaje . mislim da je iz S.Broda....
|
|
![]() |
|
Kupujem sadnice Tayberrya, ribizla i joste!!! Ima netko?
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima! Odman isprike što prije nisam pisala na ovom dijelu. Svi koji su tražili sjemenke gore navedene, neka mi se jave na pp. da im pošaljem
![]() Mijenjam mlade sadnice lunarie (srebrenke) i kokotića, te razne sjemenke za sjemenke kikirikija za sijanje.
|
|
![]() |
|
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
Nata07, pa peruanske jagode su ti Phizalis. Imamti ja nešto sjemenja.
|
|
Ništa mi ne pada na pamet
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
mona, a tko to ima perunaske jagode???? ima ih viška možda?
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
Monna-1 Ako ti je ostalo, zainteresiran sam za adonis autumnalis, helianthus i momordiku. Vidi kod mene ako si zainteresirana za nešto što ja imam. Ja sam ti tek početnik što se tiče vrtlarenja.
|
|
Ništa mi ne pada na pamet
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja bi ako ima adonis autamnalis,kiwano...
|
|
![]() |
|
Kontesa, ima! šalji adresu!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
monna jel ima još adonisa i helianthusa?
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Imam viška, ako nekome treba:
- sjeme kukuruza šećerca
- žutih niskih kadifica
- adonis autumnalis
- helianthus gigantheus
-15-estak sjemenki kiwana (dobijete 5 komada, znači za 3 narudžbe)
- momordika (po nekoliko sjemenki) ili gorka dinja
- sjemenke slatke dinje
....ostalo kad sve skupin ma hrpicu
![]() |
|
![]() |
|
molim da se javi članica kojoj sam obečala kadifice niske, jer sam slučajno pobrisala sve poruke, sad nemam adresu
![]() |
|
![]() |
|
Andrea, nema problema, zapisano za sjemenke - kad skupim sve narudžbe, šaljem!
& satfan, drago mi je da su ti se svidjeli plodovi peruanskiih jagodica!
|
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
kušao sam jagode !bilo ih je par!takvo nešto nisam još kušao!još jednom hvala na biljkama!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ja bi sjemenke kukuruza šećerca.
|
|
![]() |
|
Nudim ( za sada, bit će toga još):
- sjemenke kukuruza šećerca
- kadife, niske, jarko žute
...kome treba neka se javi,prvavim spisak, pa šaljem!
|
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Pozdrav!Nisam mogao a da ne javim da se jagode drže.Jedna malo kilavi ali mislim da će i ona da se trgne.U mojoj ulici takve biljke nema nitko,kome god kažem gleda u čudu!Cijela ulica čeka jagode!
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
rose zahvaljuje na cosmosu
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |