Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 245> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Tvoj vrt Anaida je uvijek lijep, na svakoj slici
![]() Dekoracija u kući prekrasna - jednostavno, uredno i ukusno ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Bako, da to su zlatni kamenčići. Jednostavno da jedostavnije ne može, a vrlo efektno!
Lantana, Niho, Smrčko, Stefkaja i Vanja - hvala vam djevojke moje na svakoj lijepoj riječi i mislima!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Anaida prvo pohvale za uređenje....to sam primjetila i prošle godine, jednostavno i jako elegantno i jako mi se sviđa
![]() a na slikama vrta je promjena i više nego očita...bravoooo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jako lijepo Anaida....obožavam slikice before-after...naročito kad se lijepo vidi napredak, a za blagdanske ukrase posebna pohvala! Sve je savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
napredak je očit i predivan
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Kontesaa, hvala puno na lijepim riječima. Ja se ne mogu nadiviti prirodi i ljepoti koju mi je ovog ljeta u vrt donijela. Upravo zato jedva čekam novu vrtlarsku sezonu, a do tada zajedno s vama čekam i spremam nove ideje..
Flavia, hvala puno na pohvali. Blagdanski sam ugođaj htjela stvoriti skromno ali vidljivo - i veseli me što se i vama sviđa!
Bromelija - puno te pozdravljam i hvala što me pratiš na mojem vrtlarsko cvijetnom putu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida meni je kod tebe nekako sve na svome mjestu.
Čini mi se prilično minimalistički ali je odlično ( to jaaako volim).
Vidi se da si daješ puno truda da to tako i izgleda i zato samo nastavi a ja ću i dalje uživati u tvome vrtu i tvome cvijeću....
![]() |
|
![]() |
|
Ovih sam dana napokon uspjela naći načina skinuti slike s fotića (inače vam slikam i stavljam slike mobitelom jer je MM negdje zagubio nekakav instalacijski CD od tog fotića ili nešto slično za fotić..)
Uglavnom, uz višemjesečno zakašnjenje evo nam slikica ljeta u mojem dvorištu. Za početak tri meni baš lijepe slike..
![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
<draga moja Anaida kao da tebe vidim .toliko mi drago kad se poavi nešto tvoje iz vrta. Predivne slike a i ti sa njima i opet ti kažem da mi nedostaješ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepo je gledati kako ti je vrt svaki dan ljepši, a ove slike ljeta u tvom dvorištu pravo su osvježenje.
Bila sam u tvom vrtu i domu prije koji dan, a sad ti konačno napišem da si mi sa božičnom dekoracijom stola dala inspiraciju. Super!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo se je vratiti malo unatrag, a ograda je mrak, super...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
E baš Anaida uvijek hoću tvoju ogradu da komentarišem ali evo lantana me pretekla ali stvarno svaka čast i za ovako nešto ma ja sam danas dugo posmatrala sa sm i divili smo se jako puno jer kod mene ima još ne dovršeni radova oko kuće pa kad vidim nešto kod tebe .tvoj vrt i sad ova ograda ma zaplakala bi od neke dragost šta sve čovijek može napraviti sebi samo malo mašte
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
jako lijepo, uredno, pedantno kako ograda i okučnica tako i unutrašnjost
i nisu mi lijepe samo ove tri slike nego- sve.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Trava je sada prilično OK, zalijevali smo ju prema potrebi, gnojili smo ju samo dvaput pilećim gnojivom.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako je sve lijepo, uredno, zeleno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Zar je bitno što drugi misle? Nije vjeruj mi. Bitno je samo to da je tebi i tvom dragom i ta ograda i svaka biljčica u tvom vrtu najljepša i najdraža, tako i tako ne uređuješ sve to radi drugih nego radi vas, da bi vama bilo ljepše i ugodnije.
|
|
![]() |
|
I dalje nam darujem mirise, boje i pejzaže ranog ljeta u ovim danima pred zimu. Sve su ovo slike koje niste vidjeli, nisam ih stavljala na forum jer ih nisam mogla prebaciti s fotića, a drage su mi i htjela bih ih s vama podijeliti..
![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kako je lijepo vidjeti sve ove boje u ovo zimsko doba
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |