maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 54> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još jednom i ovdje svima sretan Božić i usput nešto što se ovih dana našlo pod borovima a izišlo iz moje radionice još jedan reciklirani mobile za dučan moga muža...
![]() etui za CD za mog posinka koji svira jazz...
![]() ![]() pločica na vratima moje sobe na poslu...
![]() par naručenih pločica...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
maslinice pročitaj poruku
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Oduševljena sam tanjurima! Uredno, maštovito i lijepo!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
masline su kao i obicno prekrasne,ali i novogodisnji motivi su svi divni.jako mi se svidjaju oni sa zlatnom bojom.mozes li mi molim te reci koja je to boja.prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
just me ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 17 |
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Stvarno imaš ideja sa ovim slikicama maslina. Nije mi čudo kad samo ime govori šta najviše voliš. Super radovi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boce su prekrasne. šaljem
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Među tvojim radovima svatko može naći nešto prema svom ukusu. Meni se naročito sviđaju radovi sa maslinama. LP
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Drage moje,nemam baš sreće,vidim moje "kolegice po salvetama" sa svakom curkom koja komentira ,malo popričaju,savjetuju se,ovaj put sam i ja tako namjeravala ,zato sam bubnula odjednom puno radova ,onda se odjednom ,u par sati mm razbolio,pa zarazna pa,,,pa mislimo gripa i tek sad kad mu je bolje ja ,evo ,stignem malo virnuti i zato....
...svima vam se zahvaljujem ,puno ste me i ovaj put razveselile i žao mi je što ne mogu pojedinačno svakoj zahvaliti... ...a htjela sam reći da ću napraviti i pauzu s tim blagdanskim stvarčicama ,a evo ,pauza je zbog više sile... ![]() I kao dokaz tome htjela sam staviti slike dvaju bočica koje je naručila jedna moja kolegica s RL posla , a putuju u Beč(pune,naravno),ali nisam stigla,pa evo ih sad... ![]() ![]() ![]() slično je već viđeno ali da krenem u neki drugi đir...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
maslina odusevljavaju tvoji radovi,ne zna se sto je ljepse
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Maslina bravo za inspiraciju i tvoje vrijedne ruke.
A radovi... jedan ljepši od drugoga!!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
pločice su mi slatke ali u tanjurima naprosto uživam ,možda baš zbog njihove jednostavnosti i elegancije
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
jako lijepo si iskombinirala sve ove motive...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako su mi lijepi svi tanjuri ali oni mali su mi super
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ne znam šta bih rekla kad mi je sve divnooooo!!
![]() |
|
![]() |
|
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tanjuri su savršeni!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
joooooj, ne znam šta je ljepše! Možda ipak tanjuri, ali sveje prekrasno, za čistu peticu!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |