Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 181182183184185 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 19:01
Slike su prekrasne, posebno mi se sviđa ono drvo sa bijelim cvjetovimasmile99
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 15:00
Samo ti stavljaj te slikice.
Tak mi lijepo griju srčeko u ovom zimskom danu.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 13:53
ma naravno da je ok Smile ja malo brzopleta pa prvo slikice gledam, a tek onda čitam Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 13:12
Pa nigdje ne piše - moj vrt danas, bitno je da je to iz tvog vrta. Uostalom, lijepo si napisala da su to ljetne slike 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 13:01
Djevojke moje, nadam se da je OK što stavljam te slikice, "prefrigana" ja. Nemam ništa u vrtiću novoga, a ove slike niste vidjele, zato ih stavljam sada. Ali, ako nije OK (ne znam da li se smije tako raditi, sada stavljati stare slikice) molim vas samo mi recite!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 12:43
Meni su lijepe i sadašnje slike tvog vrta, a naravno i ove ljetne, baš su osvježenje
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 12:33
kako je lijepo vidjeti sve ove boje u ovo zimsko doba Clap pomislila sam da to sad cvate pa mi ništa nije bilo jasno LOL 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 12:23
I dalje nam darujem mirise, boje i pejzaže ranog ljeta u ovim danima pred zimu. Sve su ovo slike koje niste vidjeli, nisam ih stavljala na forum jer ih nisam mogla prebaciti s fotića, a drage su mi i htjela bih ih s vama podijeliti..

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 11:40
Zar je bitno što drugi misle? Nije vjeruj mi. Bitno je samo to da je tebi i tvom dragom i ta ograda i svaka biljčica u tvom vrtu najljepša i najdraža, tako i tako ne uređuješ sve to radi drugih nego radi vas, da bi vama bilo ljepše i ugodnije.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 11:34
Kako je sve lijepo, uredno, zeleno!ClapClapClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 09:36
Smile Hvala vam od srca drage moje cure. Da, ograda je i meni posebna, zaista smo se namučili (MM puno vise od mene, ali i ja sam puno,puno tačkala) pa nam je sada i radi silnog truda baš pri srcu.. Ima ljudi kojima je jako lijepa, a ima i onih koji su svašta izrekli na naš račun - kao da to uopće ne paše u naš kraj, pa da je bezveze, pa da to uopće nije ograda.. Sto ljudi - tisuće ćudi! Wink Mene nekako najiskrenije vesele vaša razmišljanja jer i vi i ja uživamo u prirodi, a ova je ograda prije svega sama priroda - kamen, kamen i kamen.. Nikada neću tvrditi da  nije mogla biti bolja, ljepša (eh, da je barem mogao biti suhozid.. Ali ne znamo ga raditi, a tko bi platio nekog pravog, morskog, autohtonog majstora..) ali meni je to moj mali ograđeni dio raja na zemlji. Samo moj i sasvim po mojem guštu. Zahvaljujući i  vama, vašim savjetima, biljkama i sjemenkama koje ste mi poslale i djeljenju zajedničkih briga, ideja, snova i želja.. Ma, što mi treba više!?? smile76 

Trava je sada prilično OK, zalijevali smo ju prema potrebi, gnojili smo ju samo dvaput pilećim gnojivom.
P.Bosmans
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2009 u 20:25
jako lijepo, uredno, pedantno kako ograda i okučnica tako i unutrašnjost

i nisu mi lijepe samo ove tri slike nego- sve....smile120
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 22:05
E baš Anaida uvijek hoću tvoju ogradu da komentarišem ali evo lantana me  pretekla ali stvarno svaka čast i za ovako nešto ma ja sam danas  dugo posmatrala sa sm i divili smo se jako puno jer kod mene ima još ne dovršeni radova oko kuće pa kad vidim nešto kod tebe .tvoj vrt i sad ova ograda ma zaplakala bi od neke dragost šta sve čovijek može napraviti sebi samo malo mašte
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 21:38
Lijepo se je vratiti malo unatrag, a ograda je mrak, super...Clap
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 12:53
smile227koja ljepota. Ograda ti je prekrasnaClap. Sjećam se da si spominjala probleme sa travom. Sad je prelijepa. Jesi li đubrila ili sijala travu? Embarrassed
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 10:33
Lijepo je gledati kako ti je vrt svaki dan ljepši, a ove slike ljeta u tvom dvorištu pravo su osvježenje.
Bila sam u tvom vrtu i domu prije koji dan, a sad ti konačno napišem da si mi sa božičnom dekoracijom stola dala inspiraciju. Super!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 10:17
<draga moja Anaida kao da tebe vidim .toliko mi drago kad se poavi nešto tvoje iz vrta. Predivne slike a i ti sa njima i opet ti kažem da mi nedostaješ
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 10:03
Ovih sam dana napokon uspjela naći načina skinuti slike s fotića (inače vam slikam i stavljam slike mobitelom jer je MM negdje zagubio nekakav instalacijski CD od tog fotića ili nešto slično za fotić..)

Uglavnom, uz višemjesečno zakašnjenje evo nam slikica ljeta u mojem dvorištu. Za početak tri meni baš lijepe slike..

P.Bosmans
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 14:37
Anaida meni je kod tebe nekako sve na svome mjestu.
Čini mi se prilično minimalistički ali je odlično ( to jaaako volim).
Vidi se da si daješ puno truda da to tako i izgleda i zato samo nastavi a ja ću i dalje uživati u tvome vrtu i tvome cvijeću....

smile141
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 06:33
Draga Kontesaa, hvala puno na lijepim riječima. Ja se ne mogu nadiviti prirodi i ljepoti koju mi je ovog ljeta u vrt donijela. Upravo zato jedva čekam novu vrtlarsku sezonu, a do tada zajedno s vama čekam i spremam nove ideje..

Flavia, hvala puno na pohvali. Blagdanski sam ugođaj htjela stvoriti skromno ali vidljivo - i veseli me što se i vama sviđa!

Bromelija - puno te pozdravljam i hvala što me pratiš na mojem vrtlarsko cvijetnom putu!
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 181182183184185 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.