Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 55> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Već sam se u nekoliko navrata vraćala da pregledam sve radove na ovoj temi i svaki put konstatiram da mi je od svega nešto posebno onaj Lantanin "varaždinski" vjenčić od lišća.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
shasha jednostavno i jako lijepo,pa ne bi trbalo ništa ni dodavat na ove vijenčiće i tak su fensi
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ooooo sunce mamino
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vanja to je moj anđeo!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Proljeće super je , a koje to tako cakan na drugoj slici ?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() Ovako izgleda moj stol za ovu godinu.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Je Vanja, malo sam crtala
|
|
![]() |
|
Otok ajme šta je ovo prekrasno , to je tvoj uradak ?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
joj i ovo je super!!!!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nije ni vjenčić, ni aranžman, nego je slika, ali mislim da isto spada u božićne ukrase
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
cimi ti si odlicna!!!!!!!!! fantasticni aranzmani...ovaj prvi je sladak a drugi je odlican...bravo!!!!!!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cimi prelijepi su - drugi je waaauuu!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Cimi prekrasni su
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cimi oba su
![]() |
|
![]() |
|
Predivni su oba, ali i meni je ovaj zadnji jako in !
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Cimi,oba su predivna ali ovaj drugi mi je poseban!
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Napravila sam si i dva božićna aranžmana:
??? ??? i ovdje su izbrisali slikice... |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Shasha onaj pravokutni je super.
Cimi tvoje sam već nahvalila i stvarno su lijepi, jako ni se sviđa ova traka na okruglom, imam jedan nadstoljnjak s njom, ali nikad poslije je nisam našla. Baka super ideja ono s čestitkama, svaka čast. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Baka,ova na ormaru je prekrsna.
![]() Ivna,ne znam baš da sam ja rekla da ne znam kuglice raditi,no i ako jesam,eto valjda sam nešto"naučila"
![]() |
|
![]() |
|
predivno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |