Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 245> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Možeš li sad zamisliti kako reagujem kad vidim ovako nešto
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo još dva dječaka.
![]() ![]() A ovo vam moram pokazati - ulaz u kuću moje prijateljice.Obožava kaktuse i već je "bezicirala" i one koje je meni Smrčko poslala, jedva čeka da narastu pa da ih podijelimo.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svemu smo se već divili,vrt ti je lijep i lijepo smišljen, ali mene veseli četa kaktusara koja raste!
![]() ![]() Zaraza po forumu! Počneš tako s jedan, dva i onda postaneš recimo Niho...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Smrčko, agavaica je baš tu do mene i odmah sam se okrenula kad si me za nju pitala, da vidim kako je. Izgleda mi sasvim dobro i zadovoljno, jedino ima jedan žućkasti list, ali neću ga otrgnuti, mislim da joj ne smeta!! A kaktusića tvojih/mojih imam još i sliknut ću ih i staviti slike- i oni napreduju sasvim OK.
Hvala vam svima, moje drage i mile cure koje ste me se sjetile ovih dana, koje ste me posjetile i ostavile lijepe misli. Puno ste mi radosti donijele i to vam nikada neću moći platiti - ali vam osmjesima i srećom mogu uzvratiti!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Fotke na raascvjetani vrt stvarno podižu raspoloženje u ovim tmurnim danima !
A kaktusi su predivni!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prekrasni su Anaida
![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moramo obje zahvaliti Korjenčici i njenoj mami od njih sam dobila tog ljepotana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ljepi su kaktusići....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jesen,zima,ma nebitno,vrt je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisam, Otok, do sada uopće imala kaktusiće - dok mi Smrčko nije poslala jesenas.
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Još jedna kaktusarka ?
|
|
![]() |
|
Kaktusić, dva, imam i ja (Smrčko, hvala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
E pa ja potpisujem sve što su rekle cure prije mene
![]() |
|
![]() |
|
Ma ljepotica moja zlatna ....nema se šta puno komentarisati sve je rečeno ----predivnoooooooooooooooo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Na svim vašim komentarima, na svakoj poruci i lijepoj misli od srca vam svima zahvaljujem!!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro su ono Anaida rekla, pravi zid od pravog kamena dođe cijelo bogatstvo čak i tu kod nas, mene su ti majstori toliko izludili da sada sama pravim te suhozide, ali to je na onoj padini, a da bi bio prava ograda ipak treba stručnjak.
Slike su prekrasne, baš si nas lijepo podsjetila ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prelijepe slike, iako Anaida tvoj vrt je predivan u svim godišnjim dobima..zaista imaš prelijep vrt
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mene su isto tvoje slikice razveselile, baš je lijepo osvježenje u ove tmurne dane.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepo samo ti stavljaj slike odmah je toplije
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |