I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 34> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala rosa....lijepo je kad nas nešto podsjeti na radosne stvari
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
iris, hvala na objašnjenju
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
radovi su zbilja prekrasni. i vidim da svih ovdje drži božićna inspiracija. samo mene ne drži, nikako da nešto napravim na tu temu.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Podmetaći su
![]() Bravo, bravo, bravo!!!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
sve je krasno,ali čaše su divne
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Tebe je teško pratiti...turbo si brza....baš te ulovilo....zvonca su predivna a podmetači s raspjevanom snjegovićima su preslatki
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...slažem se s Mare N....fakat si turbo brza...nema me dva dana na forumu a ono prava eksplozija prekrasnih Božićnih uradaka... podmetači su preslatki s ovim raspjevanim snjegovićima, a čaše svijećnjaci preodlični... to sa staklom i salvetom ne muči samo tebe...ima nas još
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Draga moja zvonca su me oduševila!!!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Krasna zvonca, kao što reče Primavera, i mene si natjerala da naručim stiropor
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
internet mi je bio u kvaru pa evo sad tek stižem....hvala vam svima puuuno....drago mi je da vam se sviđa....i jedva čekam da vidim vaše stiropore
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
He He He Iris
![]() |
|
![]() |
|
vanja pa neću vas ocjenjivati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Iris tvoje ideje i radovi su fantazija, tako da se ne usudim niti upuštati u takove radove rađe se divim tvojim i drugim curama kojima to ide sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
vanja i tebi
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zvonćići su prekrasni,ali ovi maleni anđeli su tako slatki!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Gle ih kako su sjaaaaaatkiiii! Predivni su anđeli! Super, super, super!
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
za anđele čista petica
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno, pogotovo anđelčići! Na čemu si ih radila?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
zvončići,zvončići...... odlični su a ovaj s malim pingvinom je presladak
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |