I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 34> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala....baš je lijep osjećaj kad me hvalite
![]() ![]() proljeće nisam ništa smislila nego je to kalup koji sam dobila prošle godine od jedne dobre tete....samo je plastični i već je korišten bio i puca mi....sav je izljepljen šmrcccc a tako mi je drag.....valjda će mi još malo potrajati
usput mogu zamoliti ako negdje vidite neki sličan kalupić za kupiti da me se sjetite...plaćam sve...i kalupić i poštarinu....ma i proviziju za uslugu plaćam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I ja, i ja anđeli su pre pre prekrasni.
To si kupila okviriće ili si opet nešto ti "smislila"???
Kod tebe me više ništa ne može iznenaditi...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i ja odusevljena sa anđelima,preprekrasni su i zvoncici isto
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala cure svimaa
![]()
anđelčići su napravljeni na okvirićima izlivenim od gipsa
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
pa neću ništa komentirati jer ti znaš i sama šta bi napisala naročito za anđeliće
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Zvončići premedeni i veseli, a minijature anđeleka su čista 10
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Anđeli, nemam riječi
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
zvončići,zvončići...... odlični su a ovaj s malim pingvinom je presladak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno, pogotovo anđelčići! Na čemu si ih radila?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
za anđele čista petica
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Gle ih kako su sjaaaaaatkiiii! Predivni su anđeli! Super, super, super!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zvonćići su prekrasni,ali ovi maleni anđeli su tako slatki!
![]() |
|
![]() |
|
vanja i tebi
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Iris tvoje ideje i radovi su fantazija, tako da se ne usudim niti upuštati u takove radove rađe se divim tvojim i drugim curama kojima to ide sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
vanja pa neću vas ocjenjivati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
He He He Iris
![]() |
|
![]() |
|
internet mi je bio u kvaru pa evo sad tek stižem....hvala vam svima puuuno....drago mi je da vam se sviđa....i jedva čekam da vidim vaše stiropore
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Krasna zvonca, kao što reče Primavera, i mene si natjerala da naručim stiropor
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Draga moja zvonca su me oduševila!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |