Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima! Slatka kućica od medenjaka!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
nisi fer!!!! ostale su mi oči na ekranu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
all i want for chrismas is.... this amazing hous!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
mare, nas dvije Marice možemo to i bez Ivice sve pojesti... njam,njam, predivna je...bijelo kao snijeg, smeđe od čokolade i šarenooo kao božićne kuglice... mmm
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Preslatka ja ću ovak
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ivica si je skršil koljeno ak si na njega mislila...
![]() Joj, ja bi jela kućicu iznutra, kakav bi to bio doživljaj, bar bi mi većinu vremena bilo toplo, a kad ju dovršim bi me bilo briga kolko je hladno ![]() monna, najbolji dio mi je rub krovića koji kao sige od snijega izgledaju, mljac |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ovo je stvarno slatko kako god pogledas tesko je tome odoljeti cestitke majstore
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
joj kako je dobra!!ja bi barem dimnjak smazala!predobro!ma kako ti to sve stigneš?mora da skrivaš kakvog klona u garaži
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala cure! baš mi je drago da vam se sviđa!!!
@ Prila, da barem imam klona...ahhh...još sam poslije podne uskočila čuvati susjedinu djecu, njih dvoje,a živahni kao da ih je 10-ero...pa smo svakom pravili minijaturnu kućicu, ne pitaj me na što mi je kuhinja sličila poslije
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Eh, da je velika ko' ja....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Je li ostalo što od slatke kućice kad smo svi na nju ovako navalili?
Prava kućica iz bajke ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ova kucica je fenomenalna.... vidjela sam to negdje u casopisima al ova tvoja uzivo je mljac...svaka ti cast
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ti si ženo stvarno osoba sa stotinu talenata, ne znam šta bih izdvojila, jer šta god tvoje ruke dotaknu pretvori se u čaroliju.
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala!!!
Mali vjenčić od satenske trake:
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Vjenčić napraviti od trake! Ma, neiscrpno si vrelo novih ideja. Bravo!!!
|
|
![]() |
|
Ajmeee, prepreprekrašan je, prava krašotica
![]() Te boje mi baš sjedaju ove blagdanske dane i kristalići su predivni... jeL to zapravo ona pletenica od 4 niti? Ja sam to nekad prije plela i znam da mi je bilo zgodno kaj po sredini izađu rombići zbog te 4. niti... A da ne spominjem da sam luda za satenskim trakicama... |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ovaj vjenčič je prekrasan. Svaka čast!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |