Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 52> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovaj vjenčić je prekrasan!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala cure!
![]() Pusa!
|
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Monna
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
jeL možeš molim te reći širinu trakice i duljinu? ne mogu pogoditi veličinu vjenčića ![]() jedva čekam bilo kakve upute, to se očito radi drukčije, nego sam mislila makar mi je taaako poznat taj uzorak ![]() joooj, jedva čekam to probat, odmah bi sad išla eksperimentirat po tvojoj sličici, toliko me opčinio... |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Monna, profinjeno, elegantno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Monna ti si stvarno nadtalentirana, ovo ti je super.
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala cure! To je pleteno od jedne satenske trakice. Budem poslikala kako se radi pa ću staviti fotke :)
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ovaj vjenčič je prekrasan. Svaka čast!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajmeee, prepreprekrašan je, prava krašotica
![]() Te boje mi baš sjedaju ove blagdanske dane i kristalići su predivni... jeL to zapravo ona pletenica od 4 niti? Ja sam to nekad prije plela i znam da mi je bilo zgodno kaj po sredini izađu rombići zbog te 4. niti... A da ne spominjem da sam luda za satenskim trakicama... |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Vjenčić napraviti od trake! Ma, neiscrpno si vrelo novih ideja. Bravo!!!
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala!!!
Mali vjenčić od satenske trake:
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ti si ženo stvarno osoba sa stotinu talenata, ne znam šta bih izdvojila, jer šta god tvoje ruke dotaknu pretvori se u čaroliju.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ova kucica je fenomenalna.... vidjela sam to negdje u casopisima al ova tvoja uzivo je mljac...svaka ti cast
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Je li ostalo što od slatke kućice kad smo svi na nju ovako navalili?
Prava kućica iz bajke ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Eh, da je velika ko' ja....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala cure! baš mi je drago da vam se sviđa!!!
@ Prila, da barem imam klona...ahhh...još sam poslije podne uskočila čuvati susjedinu djecu, njih dvoje,a živahni kao da ih je 10-ero...pa smo svakom pravili minijaturnu kućicu, ne pitaj me na što mi je kuhinja sličila poslije
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
joj kako je dobra!!ja bi barem dimnjak smazala!predobro!ma kako ti to sve stigneš?mora da skrivaš kakvog klona u garaži
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ovo je stvarno slatko kako god pogledas tesko je tome odoljeti cestitke majstore
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |