Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 179180181182183 245> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho, ja ti imam samo par kaktusića tako da nije problem smjestiti ih. Ovi kojih ima punoooo nisu moji, to su od moje prijateljice.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A gdje si sad smijestila svoje kaktuse -ja ne mogu hodati po hodniku -------istjeraće me ovaj mm -koji haus u mene
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drage moje djevojke - Lantana, Kockavica, Flavia, Cimicifuga, Smrčko, Baka, Otok, Triša - sve vas najljepše pozdravljam i pozivam na sanjkanje u mojem vrtu |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prava zimska idila, a kaktusi i tvoji i prijateljice su super.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Baš ti je dobar ovaj sniježni ugođaj u vrtu!.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Anaida, slike tvoga vrta pod snijegom su tako lijepe....mirne...uspavljujuće...baš divne
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
koliko raznovrsnih kaktusića
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Eto ga Anaida i kod tebe sad ne diraj idi pa se kliži
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Snježne slikice obožavam, ali samo na slikama, a oni kaktusi napred - propustila u obilasku tvog doma, asli vrijedilo se vratiti da ih vidim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Kod tebe više snijega nego kod mene! I baš je lijepo ovako sve bijelo.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E sad se ne možemo ovuda šuljati neprimjećeno, odali bi nas tragovi u snijegu
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
vrt ti je lijep i kada spava
![]() |
|
![]() |
|
Zima u mojem vrtu... pssssst, spava vrt.... ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kaktusi prijateljice su prekrasni
![]() ![]() Pelcići su mali, kad im dođe da se zalaufaju nastane zgrada katova. To su biljke koje rastu naočigled, samo da krenu. Jedan od kakrusa koje sam ti poslala to je onaj što je u mom vrtu cvjetao bijelim trubama, kod mene je mirovao oko 5 godina i tek tada počeo rasti. Taj sa tankim prstićima ća padati i rasti na stranu. U mom vrtu imaš sliku i nedavno mi je procvjetao prekrasnim cvjetićima. Želim ti puno kaktusa u budućnosti i pazi se ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Pozdrav za prijateljicu koja ima lijepe kaktusiće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijepo ti je cvijeće a vidim imaš i savršeno mjesto za zimovanje - sretnice
![]() |
|
![]() |
|
Niho, apsolutno znam da si zanesena i presretna ostala kada si ovo vidjela. Mogu samo zamisliti kako te raduju ovi bodljikavci
![]() Bromi - hvala ti!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 179180181182183 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |