Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 245> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prava zimska idila, a kaktusi i tvoji i prijateljice su super.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drage moje djevojke - Lantana, Kockavica, Flavia, Cimicifuga, Smrčko, Baka, Otok, Triša - sve vas najljepše pozdravljam i pozivam na sanjkanje u mojem vrtu |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A gdje si sad smijestila svoje kaktuse -ja ne mogu hodati po hodniku -------istjeraće me ovaj mm -koji haus u mene
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho, ja ti imam samo par kaktusića tako da nije problem smjestiti ih. Ovi kojih ima punoooo nisu moji, to su od moje prijateljice.
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E kako si lijepa vidjećeš
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovako je to kod mene jučer bilo.. padalo, padalo, padalo, padalo - cijeli dan, cijelu večer, do noći. Puhao je i vjetar povremeno, zapusi su bili na sve strane.. A jutros je temperatura -18!!! Judi moji ma je li to moguće!!??
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasna je ova bjelina, ali kako je hladno, brrrrr
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Je, moguće je, Anaida. Eno kod Tije -22!
Ali vrt je predivan ovako bijel. Što mogu kad volim snijeg. I ne samo iz tople sobe!
![]() One stepenice s kaktusima od tvoje prijateljice - ukradeno!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage Otok i Bako - ja još uvijek umotana u šal sjedim (a u toploj sam sobi) , zlu ne trebalo.. Vani je i dalje minus 18. Zima zazimila i kod mene kao da sam u Lici i Gorskom kotaru!! A kad već spominjem Liku.. Jučer sam vidjela na Tv-u jednu simpatičnu baku, Ličanku, kako kuha zelje i buncek. U skromnoj kuhinji, obučena u debelu jaknu, sa šalom oko vrata i rupcem na glavi. Stavljala je drva u peć i pitala novinara bi li i on i njegova ekipa malo pojeli! Divno i predivno! Tako mi je bila simpatična da sam ju baš upamtila - i jedina je svijetla točka središnjeg Dnevnika. To su naše bake...
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Anaida, kolekcija kaktusa je zavidna i predivna, a slike tvojeg vrta vrlo romantične i čarobne. Čestitam.
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je gledati ovu bjelinu iz tople kuće..ali onih -18..
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje, istina je da je zima lijepa u toj bjelini - ali zaista nam je prehladno bilo danas.. nadam se ugodnijem sutrašnjem danu.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Samo sam jednom doživjela -22 u VŽ dok sam studirala, bilo je jako zima i sad se stresem, ali je jednom kod nas bilo -11 s orkanskom burom i vjeruj mi ovo naše je bilo puno gore. Ti si lijepo sredila u kući pa možeš uživati u toplini doma dok ne prođe ova zima
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
brrrr takvu debelu, bijelu deku je netko i po mom brijegu raširio pfff ma kako se samo usudio?
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ma ovo je prekrasno samo ne izlazi jer se i gaće lede na čovijeku-bar meni je tako nemam me vani više
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bože ove dvije pravo penzionerski
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A i meni je najljepše tako - penzionerski
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Flavia je rekla upravo ono što sam htjela i ja reći !
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |