I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 34> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iris ovo je prekrasan poklon.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
prijateljica će ti dobiti prekrasan poklon, svaka ti čast
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kutijica je fantasticna...
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma kad ste prije došle
![]() ![]() hvaaala
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Diiiiiivnaaaaa je... Tako vintage... Super motiv, boja, detalji - woooow!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je savršena!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
odmor od božićnih radova
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
uopće ne sumnjam da ćeš zaslužiti pohvalu
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ma ko se ulinio
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
može...pošaljem malo u pismu ako ga ulovim
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
steta sto nisu prijenosni,pa da dođu malo kod mene,daj pošalji ga ovamo malo
|
|
![]() |
|
heheh rose...a znaš da su virusi svojeglavi....dobiješ one koje nećeš a ne možeš birati
![]() |
|
![]() |
|
zar postoji virus vridnoće?čudi me da mene vec nije uhvatia
![]() |
|
![]() |
|
hvala drage moje svimaaaa
![]() kontesa ovo je bio kratkotrajni virus vridnoće....ali sve mi se čini da me opet hvata fjaka
![]() more a di su tvoji radovi...jesi se to i ti ulinila
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
zvončići su predivni, a anđeli preslatki |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivni anđeli |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kad vidim tvoje radove i sjetim se tvoje izreke da si lina....
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve je super al mene su kao i vecinu odusevili andelcici...tako su preslatki
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |