Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 09:20
Prava zimska idila, a kaktusi i tvoji i prijateljice su super. Clap
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 10:22
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Eto ga Anaida i kod tebe sad ne diraj idi pa se kližismile117-a da znaš da sam dobila tvoju sliku sa kapom od dijeda mraza ---lijepo ti stojismile96
Draga Niho, ja tu sliku nemam - ma kako ju i meni nisu poslali!?? Pošalji mi ju ti, molim te... LOL LOL LOL 
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 10:24

Drage moje djevojke - Lantana, Kockavica, Flavia, Cimicifuga, Smrčko, Baka, Otok, Triša - sve vas najljepše pozdravljam i pozivam na sanjkanje u mojem vrtu Smile Ovih dana vani samo to možemo raditi. A unutra zato ima poslića raznih...

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 12:27
A gdje si sad smijestila svoje kaktuse -ja ne mogu hodati po hodniku -------istjeraće me ovaj mm -koji haus u menesmile227
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 15:58
Niho, ja ti imam samo par kaktusića tako da nije problem smjestiti ih. Ovi kojih ima punoooo nisu moji, to su od moje prijateljice. Smile
P.Bosmans
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 16:05
koja zimska idila.... kaktusići su predivni 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 17:19
E kako si lijepa vidjećeš -pravi dijeda mrazsmile96
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 07:14
Ovako je to kod mene jučer bilo.. padalo, padalo, padalo, padalo - cijeli dan, cijelu večer, do noći. Puhao je i vjetar povremeno, zapusi su bili na sve strane.. A jutros je temperatura -18!!! Judi moji ma je li to moguće!!??

smile65

smile66
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 08:02
Krasna je ova bjelina, ali kako je hladno, brrrrr
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 08:47
Je, moguće je, Anaida. Eno kod Tije -22!
Ali vrt je predivan ovako bijel. Što mogu kad volim snijeg. I ne samo iz tople sobe!Big%20smile

One stepenice s kaktusima od tvoje prijateljice - ukradeno!!EmbarrassedVeć sam od Otok ukrala ideju za vaze po stepenicama a sad mi se čini kaktusi i sukulenti super ideja. Na proljeće, naravski!Big%20smile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 09:19
Drage Otok i Bako - ja još uvijek umotana u šal sjedim (a u toploj sam sobi) , zlu ne trebalo..  Vani je i dalje minus 18. Zima zazimila i kod mene kao da sam u Lici i Gorskom kotaru!! A kad već spominjem Liku.. Jučer sam vidjela na Tv-u jednu simpatičnu baku, Ličanku, kako kuha zelje i buncek. U skromnoj kuhinji, obučena u debelu jaknu, sa šalom oko vrata i rupcem na glavi. Stavljala je drva u peć i pitala novinara bi li i on i njegova ekipa malo pojeli! Divno i predivno! Tako mi je bila simpatična da sam ju baš  upamtila - i jedina je svijetla točka središnjeg Dnevnika. To su naše bake...
P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 10:38
Draga Anaida, kolekcija kaktusa je zavidna i predivna, a slike tvojeg vrta vrlo romantične i čarobne. Čestitam.
Lijepi pozdravsmile66
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 10:41
Predivno je gledati ovu bjelinu iz tople kuće..ali onih -18..smile118
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 22:01
Drage moje, istina je da je zima lijepa u toj bjelini - ali zaista nam je prehladno bilo danas.. nadam se ugodnijem sutrašnjem danu.
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 22:16
Samo sam jednom doživjela -22 u VŽ dok sam studirala, bilo je jako zima i sad se stresem, ali je jednom kod nas bilo -11 s orkanskom burom i vjeruj mi ovo naše je bilo puno gore. Ti si lijepo sredila u kući pa možeš uživati u toplini doma dok ne prođe ova zima Clap
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 22:39
brrrr takvu debelu, bijelu deku je netko i po mom brijegu raširio pfff ma kako se samo usudio? LOL sličnu temperaturu smo izjerili večeras na brijegu brrrr smile66
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 22:43
Ma ovo je prekrasno samo ne izlazi jer se i gaće lede na čovijeku-bar meni je tako nemam me vani višesmile65
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 10:18
Bože ove dvije pravo penzionerskismile96-ništa više ne pričaju o cvijeću-samo koja je više umotana-Dijede pošalji im po deku jednusmile96
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 12:30
A i meni je najljepše tako - penzionerski Smile gledati snijeg iz tople kuće!!
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 17:12
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Anaida, slike tvoga vrta pod snijegom su tako lijepe....mirne...uspavljujuće...baš divne Clap....a kaktusići...krasniSmile...nesmijem ih previše gledat....ak se "navučem" još i na kaktuse...budu me otjerali od domaLOL.....skup s mojim biljnim fondom...Wink
Flavia je rekla upravo ono što sam htjela i ja reći !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.