Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--- Evo malo ovog mog snijega imam ga viška ,a vi malo pa da vam pošaljem koju grudvicu da se malo sankate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hvala ti što navraćaš -a mogla si doćii malo da se sankamo ili skijamo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ja sam opet malo navratila vidjeti tvoju zimsku idilu...
|
|
![]() |
|
Opet Njemački krenu a lopatao sadik a ja kroz prozor gledala ---------nesmijem van kad me odma bacaju i zato sam se zatvorila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Navratila ja jutros opet malo da vidim ima li što nova. Kakav novi cvijetak
![]() ![]() ![]() ![]() I opet s divila snježnoj bjeliti tvog vrta al' mi je danas palo na pamet pitanje: Tko je "lopatao"? Ima toga bome dosta!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nihooo imal kod tebe snijega....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Sigurno su se sobovi smrzli pa ih Niho podgrijava
![]() |
|
![]() |
|
Nemoj se zakleti da neću pa makar i na Irvasima došla u sred ljeta draga moja Lantana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Di si Niho jesi li zapela na trajektu s ovim
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kod tebe fantastican snijeg...bas super...idem k tebi na
![]() i napraviti kojeg ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Neće se ona slikati, nego mene zove da se dođem slikat u snijegu tako da bi izgledalo da ga ima još više.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Je, je zimska idila, ali Niho idilu slika iz kuće...... ne miće ona svoju g....u van na snijeg
![]() Hajde malo van i poslikaj pravu idilu, a ne kroz prozor ili stani u snijeg a TM neka slika, da vidimo koliko ga je...... jel se vidiš il ne vidiš iz snijega
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Kakva krasna zimska idila kod tebe, draga Niho.
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Neka neka -----------
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja ti Niho znam
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
ajde malo "obuci" taj kaktus sa avatara da se ne smrzne , stavi mu bar kapu ....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Evo me stižeeem.....ho,ho,ho........mjestaaaa........
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pa ti sad dođi ako smiješ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Auuu Niho pa tebe je skoro zatrpalo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |