I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 34> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da to je bas fora.... a svi se guraju ra rodendan to bi onda bila jako lijepa ideja...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vidis iris,svima se sviđa tvoja kutijica. nebi bilo lose organizirat jedan rođendanski swap,tako cemo se stalno darivati.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
proljeće nisam se prepala
![]() ![]() s ovim ste me podjetile na ideju sa jednog foruma....morat ću je predložit moderatoricama
hvala cure svimaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris ja sam se samo šalila, jasno da nećeš raditi za nas poklone, pa gdje bi stigla kada bi svima radila, a dobro si rekla, trebao bi ti i kamion materijala.
Svejedno su ti radovi oooooooodlični
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kutijica je super!
![]() i vidi ti kaće kako je odma stavila napomenu za rođendan!
![]() |
|
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
pa kad se cure stavljaju na popis rođendana eto i mene........brzo je!!!
fala na slici, samo daprođe ova božićna strka.... i napravit cu nesto s tim motivom.... fala ti još jednom!!!! |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala cure
![]() samo da upitam jel ima neko viška jedan kamion kutijica?
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ajme koliko kandidata za rodjendanski poklon... pa kad sam vec tu i moj je uskoro..:))
Iris... kutija je fenomenalna... ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
iris kutijica je savršena i prekrasno romantična
i moj rođendan je prije vaših ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kad smo vec kod rođendana.... moj je prije vasih! eeee
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Nemam riječi, oduševljena sam, i hvala na slici, moram ju spremiti u moj folder.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predivan motiv
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
divan poklon,ma šta divan predivan
![]() |
|
![]() |
|
hvala marinnera
![]() ako nekom treba:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
kutijica ti je super....daj mi molin te reci jesi to 2 motiva skombinirala......e predobra je!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
kaćo primljeno na znanje
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
(u peti misec mi je rođendan
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasan motiv, još bolja izrada, savršeno! Nadam se da će prijateljica biti oduševljena!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |