Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - UNIKATNI NAKIT ZeaZia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

UNIKATNI NAKIT ZeaZia

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 21:57
Prelijepo Smile!Ali od ovog tu što si do sad pokazala definitivno mi se najviše dopala narukvica na četvrtoj slici u tvom prvom postu,mraaak je.I naravno dobro došla Wink!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 18:11
dobro nam dosla .Radovi su ti zaista jako lijepi samo tako dalje nastavi ,a ja cu i dalje rado posjecivati tvoju galeriju
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
ZeaZia View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ZeaZia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 13:39
Tongue  hvala puno...
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 11:18
Dobro došla!smile73 Nakit je prekrasan, naročito mi se sviđaju naušnice.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 11:15
dobro došla!!!!!! Imaš krasan nakit! Samo naprijed da se imamo čemu diviti!
ANĐELKA
Na vrh
ZeaZia View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ZeaZia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 21:33

Ostalo možete pogledati na web stranici:

www.zeazia.com

Na vrh
ZeaZia View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ZeaZia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 21:28
Hello... izradujem nakit nekoliko mjeseci i ovom prilikom zelim vam pokazati mojih ruku dijela
komentari su dobrodosli Embarrassed

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.