Fitonija - Fittonia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fitonija-tajne uspjeha:
-temperatura: umjereno toplo, zimi najmanje 16 st C -polusjenovito mjesto bez izravna sunca -obilno zalijevati od proljeća do jeseni, a štedljivo zimi, zalijevati mekom vodom -vrlo je važno vlažno okruženje- okružite lonac vlažnim kompostom i češće rosite listove -presađuje se svake godine u proljeće ova biljka je niska puzavica, najbolje ju je uzgajati u bocama ili terariju, dok kultivari patuljastog lišća dobro uspijevaju u uvjetima prosječne dnevne sobe |
|
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
i ne voli da joj se mjenja mjesto ako je u kuci neka je na prozoru i ne diraj je |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Edda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 78 |
ne smije je oprziti sunce
|
|
Negdje se taknu naši mali svemiri...
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
daj mi sad recite i na što točno treba paziti...
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
samo pazi i jako je osjetljiva
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Edda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 78 |
Definitivno fitonia...by the way voli da joj prilikom zalijevanja nekoliko kapi dospije i na listove...
|
|
Negdje se taknu naši mali svemiri...
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Hvala ekipa....sto bih ja bez vas
![]() Dakle ne ide s ruzmarinom... |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Fitonia - sobna biljka.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
...ja mislim da je sobna
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Viđala sam ju ali samo ko sobnu biljku.
|
|
![]() |
|
Neka netko odgovori na ovo pitanje..naravno da ne znam ime jer na pevecovoj etiketi piše "zeleni mix" , a ja bih ovu biljčicu stavila u kombinaciju sa grmićem ruznarina u veći pitar...jel može vani ili je ovo iskljucivo sobna biljka?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |