DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 86> |
Korisnik | |||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
super ti je drvce sa kuglicama
![]() a kutijica je baš elegantna...predivni su motivi
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
pa skoro sam i ja tu negdje, ali još nisam počela raditei etuie
![]() ![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
||
samo se ti smij.....doći ćeš ti u moje godine
![]() ![]() ![]() ![]() a naočala imam dovoljno za mamju optičarsku radnju......skoro ko Tarik.
![]() |
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
||
vidi se vidi...ne brini......
![]() |
|||
![]() |
|||
||
sad kad malo bolje pogledam, imam osjećaj da se ne vidi dobro podloga. Podloga je nježno žute boje, a ovako izgleda kao da kutijicu nisam uopće bojala
![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
savršena je!
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala Mare
![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
anđelka tebi ne treba bor
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
||
[/QUOTE] Nije tanjur. to ti je malo veći stakleni podložak za svijeće. Inače dosta salveta sam kupovala preko neta (mislim da se zove diana servietten shop) ili sam dobila na razmjeni)[/QUOTE]
Vau obozavam svijece i svjecnjake,pa mi se odma jos vise svidja!!
![]() Bas cu pogledat na toj stranici za salvete,ja sam malo istrazivala po ebay-u pa nisam nista nasla..
|
|||
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|||
![]() |
|||
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
||
![]() Bas cu pogledat na toj stranici za salvete,ja sam malo istrazivala po ebay-u pa nisam nista nasla..
|
|||
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|||
![]() |
|||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
||
nemam rijeci...kako krasno
![]() |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
predivno,jako ljepo
![]() |
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
aranžman je predivan |
|||
![]() |
|||
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
||
i meni se sviđa ova elegalcija
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala
![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
||
ma neznam šta je ljepše ali je činjenica da si usavršila tehniku!!!
|
|||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |