I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 31323334> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cure
![]() samo da upitam jel ima neko viška jedan kamion kutijica?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
pa kad se cure stavljaju na popis rođendana eto i mene........brzo je!!!
fala na slici, samo daprođe ova božićna strka.... i napravit cu nesto s tim motivom.... fala ti još jednom!!!! |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kutijica je super!
![]() i vidi ti kaće kako je odma stavila napomenu za rođendan!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris ja sam se samo šalila, jasno da nećeš raditi za nas poklone, pa gdje bi stigla kada bi svima radila, a dobro si rekla, trebao bi ti i kamion materijala.
Svejedno su ti radovi oooooooodlični
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
proljeće nisam se prepala
![]() ![]() s ovim ste me podjetile na ideju sa jednog foruma....morat ću je predložit moderatoricama
hvala cure svimaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vidis iris,svima se sviđa tvoja kutijica. nebi bilo lose organizirat jedan rođendanski swap,tako cemo se stalno darivati.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
da to je bas fora.... a svi se guraju ra rodendan to bi onda bila jako lijepa ideja...
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Pozdrav ii Splita!Pratim ja dugo tvoje radove ali tek sam se prije nekoliko danapriključila ovom forumu. Nisam imala hrabrosti gledajući vaše radove.Sve što znam naučila sam od vas sa foruma jer i sama znaš da mi u Splitu baš i nemamo neke velike mogućnosti niti za nabavu marterijala a ni tečajeva.Oduševila si me svojim radovima a posebno svojom kreativnošću-od ničega stvaraš djela od kojih "boli glava"
|
|
![]() |
|
hvala Slavice na lijepim riječima i dobro došla na forum
![]() blago curama u Zg......ali i mi se snalazimo nekako
![]() u zadnje vrijeme sam lina i za pisanje i za mackanje ali već ja to nadoknaditi kad me prođe linost
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
I ja sam u lijenom điru,ali za pohvalu tvog rođendanskog poklona nalazim malo snage!Lijepo!
|
|
![]() |
|
hvala maslina
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
došla sam vidjeti nove radove, a nemaaa ih, oli opet virus?
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
je je....virus i to gadaaaan
![]() do šestog mjeseca možda i prođe.....ali može me uvatiti i neki novi
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Svi radovi su predivni ali ova kutija me oduševila....
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Malo su mi oči ostale na onoj tvojoj kutiji za prijateljicu...krasno!!! Sviđa mi se print, boje, ..ma sve!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sretan rođendan uz najljepše želje
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Sretan rođendan
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam...mumica i Dorina
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ja svratila misleći da si se probudila i stavila koji rad, kad ono - TULUM!!! Znam da ima tema, ali ovdje mi je draže reći SRETAN ROĐENDAAAAAAN!!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Za čestitke imate posebnu temu!!!!
Toga se u pravilu treba pridržavati.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 31323334> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |