Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslina55-što radim kad ne radim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslina55-što radim kad ne radim

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 54>
Korisnik
Poruka
Mikica74 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 143
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica74 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 23:03
masline su kao i obicno prekrasne,ali i novogodisnji motivi su svi divni.jako mi se svidjaju oni sa zlatnom bojom.mozes li mi molim te reci koja je to boja.prekrasnosmile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 23:15
Oduševljena sam tanjurima! Uredno, maštovito i lijepo!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 13:32
 maslinice pročitaj poruku
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 19:27

Još jednom i ovdje svima sretan Božić i usput nešto što se ovih dana našlo pod borovima a izišlo iz moje radionice

još jedan reciklirani mobile za dučan moga muža...

etui za CD za mog posinka koji svira jazz...

pločica na vratima moje sobe na poslu...

par naručenih pločica...

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 19:53
nekoliko naručenih tanjura...

malih...

srednjih...

i veeliikiih...

ovaj je blago različit al svi su htjeli iste...

detalj...

zdjelica od donešenog materijala...

i nebrojeno boca koje nisam stigla sve ni poslikati...

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 19:59
Kako je swap objavljen,evo još nekoliko slikica...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 11:46
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

..malo manjih...

radovi su ti svi fantasticni....neznam jesam te pitala vec ,kako tj s cime radis ove crte po tanjuru...
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 12:07

Takvi su tanjuri,rebrasti sa stražnje strane,teško za zaljepiti salvetu ali odličan efekt kad se pospreja zlatnim ili srebrenim sprejem...

Na vrh
marinnera View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 55
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marinnera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 12:15
maslina super su ti ovi tanjuri, super super....dosad se nisam usudila radit na rebrastim tanjurima...al efekt je fenomenalan!!!!!!!još jednom svaka čast!smile141
Na vrh
marinnera View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 55
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marinnera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 12:17
maslina imam jedno pitanjce....vezano za ove svijeće, jesi koristila obične akrilne boje ili mraju baš bit za boje za svijeće i kojim lak ljepilom si to zaljepila
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 15:08
smile227 nisam znala za te tanjure...super su...samo neznam gdje cu ih naci al super..sad mi samo reci kad mislis zapeci u pecnici radis sve onim ljepilom za porculan ili samo zadnji sloj..ja jos nisam s tim radila a htjela bi neke stvari...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 21:20
hrpa prekokrasnih radova, ali mene je oduševio onaj tanjur sa violinom, fenomenalan je!
ANĐELKA
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 07:58
Jako mi se tesko odlučiti što bih izdvojila iz ove hrpe prekrasnih radova... i meni se, kao i Anđelki, jaaako svidio tanjur s violinom... ali CD etui s jazzerima mi je taaako poseban... ta salveta mi je prekrasna, posebna.Tongue
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 20:27
 ja sam oduševljena poklonom i divim se kako si ti to iskombinirala i napra -vila i ja kao početnik u ovom imam pitanje za tebe - kakvo je ono raspucavanje na donjem dijelu kutijice i kako si to napravila,i pošto vidim da radiš dosta staklenih tanjura molim te da mi rečeš kako ih ti pečeš jer se meni nakon pečenja sa staklenih tanjura skida boja ,di sam falila?
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 20:31
 ništa od tvojih radova za izdvojiti,sve je za svaku pohvalusmile94
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 20:59
sve je super, al pjat sa violinom je fantazija!!!Bravo!
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 11:33
Scared%201    Faint ...ovak otprilike izgledam gledajući ovu hrpu predobrih stvari... i ne, neću ništa izdvajati, sve je jednostavno fenomenalno, savršeno napravljeno, od vrlo zanimljivih mobila, domišljatog etuia za CD-e s jazz sviračima, preko već standardno preodličnih pločica do tanjura s blagdanskim motivima, prekrasnog swapića i na kraju boca s motivom maslina, tvog zaštitnog znaka... mogu samo ponoviti, velika si umjetnica draga Maslina You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 15:30
tanjuri,swap,masline,sve je prepreprekrasno!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 18:25
hej hej, pa ovo je prava eksplozija radova! smile55
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 21:41
Ispregladala sam sve živo(i ne živo)  u tvojoj galeriji i stvarno ne znam što bih izdvojila jer sve je lijepo na svoj način ali padam na boce,volim ih raditi i gledati kod drugih a tvoje su-ludilo!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.