Primavera - salvete i drugi papiri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 23> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jos jedna savrseno predivna kutijica u tvojoj izvedbi draga prima
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
jako lijepa kutijica, samo mi nije jasno kako si uspjela ispisati ova kineska slova!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Draga primavera ,radovi su ti jako decentni s mjerom ,uredni i osebujni ,svagdje naglašavam da mi se sviđa individualnost.A ne znam ova revija smajlića skoro pa bi i oni bili za neku nominaciju.....
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ...evo i na ovom polju nešto novoga od mene, jedan od radova u orijentalnom swapu s drugog foruma, kartonska kutijica uređena u japanskom stilu, na kutijici piše "Friend" iliti prijatelj na japanskom, i zapravo je vrlo jednostavna... drugi swapić je u mojoj galeriji Ručni radovi i izrada nakita jer nema veze s decoupageom...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Radovi su ti kreativni i posebni, svaka cast, super.Hvala na dobrodoslici i komplimentima, oni coveculjci sa 10-tkama su ti super ha ha ha
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Primavera ja sam morala obići još jednom cijelu tvoju galeriju i moram ti reći da imaš prekrasne radove, umjetničku dušu i kreativne ruke.
M a j s t o r i c e ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
odgledala ja tvoju galeriju i nikako mi nije jasno kako ja ništa od tvojih radova nisam iskomentirala a radovi su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Povirujem ja stalno u tvoju galeriju,i ovu a u drugu pogotovo,oduševljena sam tvojim jajima a i svim drugim radovima!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Jako lijepo....
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Duže sam bila odsutna,a vidim i ti,to ne umanjuje užitak razgledavanje tvoje galerije.Krasno... |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Kompletić sa slonićima je savršen!
tanjuri su me isto oduševili,sviđa mi se crveno bijela kombinacija. Napravila sam i ja jedan mali tanjurić sa tom salveticom,ali sam ga zaboravila poslikati. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Maslačak je negdje na ovim stranicama rekla da sve što napraviš je prelijepo
i u potpunosti se slažem sa njom!Oči sam ostavila na tvojim galerijama! |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
slonići su preslatki a tvoja izvedba vrhunska
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
tanjur sa sobićima je divan,a slonići predobri.raspucavanje fantastično(to me uvijek oduševljava pošto meni baš i neide).odličan komletić!!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
slonici su mi preslatki,divno si iskombinirala boje i motiv
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |