Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 104> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo ti je cvijeće, pa bor a i pogled kroz prozor
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće i dekoracije, a orhidejica ljepotica
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Orhideja je posebna i baš me se dojmila, a snjegoviću uzvraćam
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepo si okitila bor,a posebno mi se sviđa tvoja nova orhideja.Predivna je
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Stefkaja, baš ti je lijep borić. I snješko bijelić nam se lijepo smije.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
jako je lijepa i još mi je više žao da ih jučer više nije bilo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma meni se isto sviđa bez obzira kak se zove, ali je ipak lakše kad znaš kako joj je ime i kako se brinuti o njoj..
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
da, najsličniji mi je... ali je nježna boja koja je prilično rijetka za njih pa zbunjuje.Ali je predivan kak god da se zove
|
|
![]() |
|
Imaš pravo, koliko sam uspjela naći na googlu i meni se čini da je zygopetalum a ne cimbi..
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
eh, možda neka podvrsta zygopetaluma ili tak nekaj. Sad sam na poslu pa kad dođem doma budem pogledala po knjizi možda ima detaljnije.
|
|
![]() |
|
Ima, puna teglica je lukovica, onak na pola su vani, a lišće mu je usko i ide u visinu, mene podsječa na šaš..
|
|
![]() |
|
pogledaj si cvijet cimbija i taj tvoj- kad dobro pogledaš budeš vidla da nisu jako slični.Ima li lišće dolje zadebljanje? Ko neke izdužene lukovice?
|
|
![]() |
|
Hmm, sada sam u dilemi hanić jer na njoj piše cimbidium..daj ti meni saznaj koja je da se ja mogu o njoj brinuti kak spada..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |