Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 69> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa šta bi ti sa njim bi party pravila
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
Sad sam neki dan skakala do plafona kad sam vidjela da če mi klivija ponovno cvasti,nije od prošle zime
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i amarilis je pustio svoju cvijetnu glavicu. ![]() ![]() Bungenviliju sam prije dvatesetak dana spremila na toplo,jer je u verandi bilo jako zima,i sada je potjerala mlade listiće. ![]() ![]() A i hibič me svaki čas obraduje ponekim pupoljkom i cvijetićem. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Štefek, kakve su ti lijepe fotke ispale od Isusovog trna!
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Taj kristov trn je pravo čudo, i moj od kada je kupljen pa sve do sada (više od godine dana) nikad nije bio bez cvjetova
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasne biljke, vidi se da ih dobro njeguješ a one ljubav uzvračaju cvijetovima
![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Moram priznati da za kristov trn nikad čula a ni dosad vidjela. A zbilja je posebna biljka i predivno ti cvate. Moji amarilisi još "u podrumu" a tvoj samo što se nije rascvao. O hibiskusima više neću.Divim se potiho! |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jooj pa ja neznam šta prvo pohvaliti..baš sve ti je prekrasno..
|
|
![]() |
|
Hvala Flavia,Otok,Bromelija,Kockavica,Baka,Stefkaja što posječujete moj vrt
![]() Kristov trn je jako zahvalna biljka,srvarno ,nikad nije bez cvijeta. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bome hibi i mene oduševljava. Za razliku od tvoga koji svako toliko iznenadi sa cvijetom - moj svako toliko odbaci list!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kristov trn je predivan, i više ga neću po ljeti stavljati van, jer ga šokiram kad ga stavim natrag u kuću, tako da ove zime imam samo stabljike bez lišća, a kad vidim ovaj tvoj naprosto sam ljuta na sebe. Hibiji isto nisu baš za izložbu, a tvoji cvjetaju i očito će ti pupoljak dati predivan cvjetak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasan Isusov trn, nadam se da će i moj biti tako veliki i lijep
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasan slideshow, jako lijepo cvijeta tvoja clivia...moja je za sada cvijetala na dva mlada izdanka, očekujem uskoro i na glavnoj biljci
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivna orhideja..a bome i klivija..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |