Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 177178179180181 245> |
Korisnik | |
storm-95 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida daj molim te adresu i ime firme gdje ste kupili gabionske kaveze. Pozdrav Slavko D. moj mail esbjerg2000@hotmail.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Moje mile Stefkaja, Rose, Bergenija, Korijenko, Bromelija, Štefice - hvala vam na posjeti.. Ovi mali radijatori u blagovaoni nisu u funkciji. Naime, ja dnevnu sobu, kuhinju i blagovaonu grijem kaminom tako da te radijatore ne uključujemo i cvijeće mi je na tome itekako zahvalno.. U hodniku imam također dva radijatora, oni jesu u funkciji ali za sada se cvijeće ne buni i ne smeta mu. Hvala vam na pohvalama, malo nas je (MM i ja) pa nije teško održavat kuću - a i moj je dom moj mali komadić raja i u njemu volim boraviti.. Zato ga i volim lickati i ukrašavati. Uostalom, blažena bila Austrija i tamo povoljne cijene svega onoga što je kod nas preskupo a što ukrašava moj dom (stolnjak s mašnom, naljepnice za zid, slike na zidu, zavjese, mini dekori, vazice, figurice...) - tako da uz malo truda i puta do Graza uvijek nađem nešto lijepo, efektno a ne preskupo.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svima koji ste bili tu puno hvala... Evo nekih novih unutarnjih slikica.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I moji kristali... Dio njih.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I opet taj poseban fiok na stolu (mašna) - baš mi je krasan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Anaida, prekrasne božićne dekoracije imaš. Bravo!
|
|
![]() |
|
Ono na zidu je zidna naljepnica, kopila sam ju u Grazu u Ikei (vrlo povoljno, 10 eura). Jako sam s njom zadovoljna, jer mi je baš ukrasila cijeli zid i dio sobe...
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno Anaida
![]() Ono cvijeće na zidu je farbano ili tapeta ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ostala sam bez riječi. Pa predivno napravljeno ---------nemam riječi svaka ti čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Elegantno - kao i uvijek!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
jako lijepo, uživaj i sretno nam se vrati
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Fino, lijepo i otmjeno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lijep i miran božićni ugođaj. Krasne dekoracije si napravila, jednostavno i skromno, a dojmljivo, Čestitam.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Ovih dana bit ću manje s vama.. Ali nosim vas u mislima!
I ostavljam slikicu mojeg borića (od lani, ali isto je kod mene i ove godine, jedino je korpica ove godine postala aranžman za sebe..)
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Prekrasno je bilo ući u tvoj dom, viditi i pomirisati tvoje aranžmane
![]() Sretan Božić tebi i tvojm najmilijim . |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo je prekrasno, a voljeli bi i vidjeti kristale i minerale.
Danas je MM preko Max TV slušao radio Koprivnicu, želje, a ja sam mislila na tebe... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na divnim čestitkama.. Ja i danas radim (pola radnog vremena). Malo sam dekorirala jučer, pa evo slikica.. Zamislite, bor sam zaboravila slikati Ovo je mirisna božićna košarica - grančice bora, kora drveta i prirodne kuglice za bor od šibe.
![]() Još jedan maleni božićno - prirodni aranžmančić sa svjećnjakom od kvarca u sredini. (moja velika ljubav su i minerali i kristali, slikat ću vam svoju kolekciju istih)
![]() Izradila sam male čestitkice uz male darove obitelji. Motivi na njima su, kao što vidite, omiljena nam tema - cvijeće!
![]() Kitila sam bor, ukrašavala dom, posljednje pripreme za današnji dan primicale su se kraju i onda sam, slučajno, išla provjeriti poštanski sandučić. A kad tamo - sreću mi je iznenađenjem i divnim ručnim radom višestruko uvećala draga naša Otočanka kojoj od srca zahvaljujem!! Otok, hvala ti najljepša!
![]() Želim vam svima svako dobro, radosti i mira!
Vaša Anaida
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma nema šanse da ne dođem u tvoj vrt i vidim kakav je prekriven snjegom...
Sretan ti Božić draga......ugodno se provedi sa familijom i prijateljima
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 177178179180181 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |