Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 176177178179180 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 09:11
Pomalo slikam svoje unutarnje cvjećke, iza 15-og ću ih moći staviti na forum, pa ću tako i učiniti. Do tada, toplo vas i lijepo pozdravljam i svako malo zavirim na vaše stranice...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 07:35

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 10:51
E napokon se vratila ma super da znaš kako fale tvoje slikesmile64
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 10:50
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 10:44
Hvala vam, od srca, što ste bili tu i lijepe misli uputili mom vrtu... Hvala svima!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 00:10
A ja ću pohvaliti dizajn vrta jer se vidi da se od početka razmišljalo o konačnom izgledu vrta. Primaran je pogled sa terase i od tuda je vrt lijepo razveden, nijedan detalj ne smeta drugome, postoje različitosti oblika i boja, koji se lijepo slažu međusobno. Ogradni zid štiti vašu intimu tako da možete neometano uživati u toplini svoga doma i vrta. A kako vidim vi zbilja i uživate u njemu,  - a i mi sa vama.

Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 12:39
Više puta sam, Anaida, posjećivao vaš vrt i divio se. Kažem vaš, jer vidim da TM ima velikih, velikih zasluga. Pratio sam slikovno razvoj i napredak vrta. Mislim da Tvoj vrt sve govori sam za sebe. Prethodnice nisu šparale pohvale pa ne znam je li meni preostalo da uopće nešto novoga kažem. Meni vaš vrt poručuje da tu žive nadasve vrijedne i maštovite duše koje ne štede sebe ni sredstva da bi velikim marom i ljubavlju svoj dom i okoliš  učinili mjestom gdje se osjećaju zadovoljno i sretno. Moja Cimi je zadužena za biljke pa ču ja pohvaliti kamenu ogradu, detalje sa rubnjacima i batudom, kružni obrub ciglom, mljevenu koru drveta, kamenčiće u boji, nosač od kovanog željeza….ma sve ste uskladili oku ugodno.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 12:37
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

I dalje vam zahvaljujem što ste uz mene i kada nisam svakodnevno tu... Ali, evo, opet vas malo čitam i najtoplije i najiskrenije sve lijepo pozdravljam!!
I mi pozdravljamo tebe i čekamo.... kad bude štogod zanimljivog da nas obdariš slikama!Big%20smile
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 09:46
Gdje se ovo skrilo cijelo ovo vrijeme otkad sam ja na forumu? Priznajem Anaida da sam ovdje prvi put,nekako mi je promaknulo Embarrassed...Ne znam što bih prvo pohvalila,puno je toga da idem nekakvim redom.Ali pošto sam išla od početka kao prvo moram i ja pohvaliti tvoju ogradu (primjećujem da ti ne pohvala za nju ne nedostaje). Meni je prekrasna.A i sve drugo je tip-top i dvorište kao i kuća i cvijeće u njoj.Puno tu ljubavi vlada.Od sad ću biti tvoj česti gost,obećajem Approve.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 09:23
I dalje vam zahvaljujem što ste uz mene i kada nisam svakodnevno tu... Ali, evo, opet vas malo čitam i najtoplije i najiskrenije sve lijepo pozdravljam!!
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 06:41
Bila sam, vidjela sam, ali nisam kometirala pa ću sada: Lijepo ti je cvijeće, ali blještavilo i urednost nešto je što ne mogu a da ne spomenem.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 23:03
Kako ne dostaješ hajde dolazi bolan vrijeme je smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 17:40
Pozdrav Anaida i da ti bude sreća gdje god da siIM-Smiley.com
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 17:22
Vraćaš se?
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 14:01
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 15:45
Drage moje srdačno vas pozdravljam. Neće me neko vrijeme biti s vama, ali ću vas povremeno čitati. Svako dobro želim!
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 13:54
Anaida tvoj zeleni kutak je za 5. Vidjela sam i kristale, imam neki brački pa kad dođem slijedeći put onda se moramo vidjeti pa ću ti donjeti da imaš malo i bračkog LOL
život je more
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 18:00
Anaida sve je predivno ona tvoja zelena "džungla" ostavlja bez daha!!!Svaka čast imaš stvarno zelenu ruku!!!!!!smile141
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 11:32
Draga Anaida, prekrasan ugođaj kod tebe, prekrasno zdravo bilje, koje kod tebe ima baš sve uvjete za dobar napredak. Tako je vidljivo kako sve buja, otvaraju se cvjetići kalanhoe, hibiskus ima svježe nove listiće, a raspupala orhideja samo što ne zabljesne u svoj svojoj ljepoti. Tvoje bilje ti na najljepši način zahvaljuje na tvojem trudu oko njega.
Čestitam,lijepi pozdrav
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 08:43
Predivno, predivno!u kući ti je botanički vrt!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 176177178179180 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.