Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 226>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 13:27
Oduševile su me tvoje nove vaze, krasni unikati, velika pohvala tvom vrijednom S.......Clap  blaženi čovjek....kud ti okom tud on skokom Wink
I mene zanima ko i Štefi koji je to cvijet.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 11:32
Prekrasno..baš mi se sviđaju teglice sa kamenom..a daj mi reci koji ti je ovo cvijet?? Prekrasan je
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 11:24
Ma bako imamo mi još jednu ne brinemo se mi za to -od sad ću imati još više mijesta za uzgoj bilajaka ali čekam proljeće smile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 08:32
A kad počinjete širiti kuću?LOLLOLLOL
Majko moja, to se pitanje nametne čim čovjek uđe u tvoj vrt zimi. I vidi silne biljke i tako lijepo udomljene i još kažeš da se šire... A vi domaćini pred kuću!LOLLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 23:14
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Vazice u skupini izgledaju fenomenalno, baš super djeluju skupa kamen i zelenilo smile141

-- Ma i meni je sve to prekrasno ali moram taj kamen da iskoristim nekako ko god dođe donese mi pola Hrvatskog kamena sa sobom LOLLOLLOLLOL-pogotovo Triša kao da ja toga nemam LOLLOLLOL-joj udaviće me bolje da šutimWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 23:11
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Krasnih stvari kod tebe niho, kao i uvijek!
Mali ispravak netočnog navoda:
Hoya na žalost nije moja! Imam ju i ja, ali nisam je do sada nikom dijelila! Morat će da je nečija, a taj će se već javiti!
Uostalom nije bitno čija je, bitno je da ratse i napreduje. nadam se da će ti brzo procvjetati jer moja mene još nije obradovala cvijetom, a imam ju dosta dugo! šmrc, šmrc......

------------Joj izvini molim te malo sam u imenu se zaletila ali Bromi je u pitanju ali nije sad bitno važno je da ja nju imamLOLLOLLOL-a mora da cvijeta nema joj drugesmile232
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 22:19
Krasnih stvari kod tebe niho, kao i uvijek!
Mali ispravak netočnog navoda:
Hoya na žalost nije moja! Imam ju i ja, ali nisam je do sada nikom dijelila! Morat će da je nečija, a taj će se već javiti!
Uostalom nije bitno čija je, bitno je da ratse i napreduje. nadam se da će ti brzo procvjetati jer moja mene još nije obradovala cvijetom, a imam ju dosta dugo! šmrc, šmrc......
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 21:38
Vazice u skupini izgledaju fenomenalno, baš super djeluju skupa kamen i zelenilo smile141
Budi promjena koju želiš vidjeti.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 20:18
Sve pohvale za vrijedne ruke tvojeg supruga, zaista jako lijepe vazice.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 19:03
Ma ja sam uvijek radišna dijevojčicasmile96-a što se tiče kamena nije moj -uvijek mi neko donese iz Hr-----a koš mi samo pasoš fali Hr....i onda sam potpunasmile78
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 18:26
jesi bila vrijedan,jesi
a vazice su od tvog kamena tamo?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 18:26
smile78

-- I Amarilis koji mi je donijela Lantana ..... ima još biljkica od nje ali poslije dok sunce ugrije zemlju da  procvijetaju pa ćemo ih tada i vidjeti.

.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 18:22
smile127

-- Evo kako mi je porasla _Hoja ,od Bergenije ........ sporo ali napreduje.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 18:20
smile127

- A ove sam primjerke samo rasadila pojedinačno da se malo rašire i osamostale.

.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 18:16
smile127
-- Da kažem da su mi se ove male vaznice odmah svidjele dok su bile uređene..

.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 18:14
smile127   

- Evo već nekoliko dana malo sam počela da urđujem svoje cvijeće,a mm mi je uredio ovih nekoliko vaznica pa sam ih odmah poslikala i zasadila sa  da se biljke krenu buditi i širiti.

.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 13:22
Baš super onda drago mi je sve što je kod tebe a još draže što to nema Triša samo ti smile96
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 10:23
Pozdrav Niho iz sunčanog Bola, posadila sam tvoje kaktuse baš su prekrasni i nije im naškodilo ovo putovanje i seljenje unutra van.
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 18:21
Prekrasno, ...... prava je sreća nakon dugog dopisivanja upoznati Lantanu, a tek kada te obaspe ovako prekrasnim poklonima, mislim da sreći nema kraja.
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 17:55
Niho moja ne znam da li je ljepši onaj poklon što ti ga je Lantana donesla ili onaj koji si dobila poštom,sve je predivno.Ona je jedna super osoba,ja je zamolila dvije stvari a ona meni isto poslala pun paket!!!!!smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,361 sekundi.