Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 226> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oduševile su me tvoje nove vaze, krasni unikati, velika pohvala tvom vrijednom S.......
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno..baš mi se sviđaju teglice sa kamenom..a daj mi reci koji ti je ovo cvijet?? Prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma bako imamo mi još jednu ne brinemo se mi za to -od sad ću imati još više mijesta za uzgoj bilajaka ali čekam proljeće
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A kad počinjete širiti kuću?
![]() ![]() ![]() Majko moja, to se pitanje nametne čim čovjek uđe u tvoj vrt zimi. I vidi silne biljke i tako lijepo udomljene i još kažeš da se šire... A vi domaćini pred kuću!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
-- Ma i meni je sve to prekrasno ali moram taj kamen da iskoristim nekako ko god dođe donese mi pola Hrvatskog kamena sa sobom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
------------Joj izvini molim te malo sam u imenu se zaletila ali Bromi je u pitanju ali nije sad bitno važno je da ja nju imam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasnih stvari kod tebe niho, kao i uvijek!
Mali ispravak netočnog navoda:
Hoya na žalost nije moja! Imam ju i ja, ali nisam je do sada nikom dijelila! Morat će da je nečija, a taj će se već javiti!
Uostalom nije bitno čija je, bitno je da ratse i napreduje. nadam se da će ti brzo procvjetati jer moja mene još nije obradovala cvijetom, a imam ju dosta dugo! šmrc, šmrc......
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Vazice u skupini izgledaju fenomenalno, baš super djeluju skupa kamen i zelenilo
![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Sve pohvale za vrijedne ruke tvojeg supruga, zaista jako lijepe vazice.
|
|
![]() |
|
Ma ja sam uvijek radišna dijevojčica
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jesi bila vrijedan,jesi
![]() a vazice su od tvog kamena tamo? |
|
![]() |
|
![]() -- I Amarilis koji mi je donijela Lantana ..... ima još biljkica od nje ali poslije dok sunce ugrije zemlju da procvijetaju pa ćemo ih tada i vidjeti. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() -- Evo kako mi je porasla _Hoja ,od Bergenije ........ sporo ali napreduje. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() - A ove sam primjerke samo rasadila pojedinačno da se malo rašire i osamostale. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() -- Da kažem da su mi se ove male vaznice odmah svidjele dok su bile uređene.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() - Evo već nekoliko dana malo sam počela da urđujem svoje cvijeće,a mm mi je uredio ovih nekoliko vaznica pa sam ih odmah poslikala i zasadila sa da se biljke krenu buditi i širiti. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baš super onda drago mi je sve što je kod tebe a još draže što to nema Triša samo ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pozdrav Niho iz sunčanog Bola, posadila sam tvoje kaktuse baš su prekrasni i nije im naškodilo ovo putovanje i seljenje unutra van.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Prekrasno, ...... prava je sreća nakon dugog dopisivanja upoznati Lantanu, a tek kada te obaspe ovako prekrasnim poklonima, mislim da sreći nema kraja.
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Niho moja ne znam da li je ljepši onaj poklon što ti ga je Lantana donesla ili onaj koji si dobila poštom,sve je predivno.Ona je jedna super osoba,ja je zamolila dvije stvari a ona meni isto poslala pun paket!!!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |