Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 176177178179180 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pomalo slikam svoje unutarnje cvjećke, iza 15-og ću ih moći staviti na forum, pa ću tako i učiniti. Do tada, toplo vas i lijepo pozdravljam i svako malo zavirim na vaše stranice...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E napokon se vratila ma super da znaš kako fale tvoje slike
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala vam, od srca, što ste bili tu i lijepe misli uputili mom vrtu... Hvala svima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
A ja ću pohvaliti dizajn vrta jer se vidi da se od početka razmišljalo o konačnom izgledu vrta. Primaran je pogled sa terase i od tuda je vrt lijepo razveden, nijedan detalj ne smeta drugome, postoje različitosti oblika i boja, koji se lijepo slažu međusobno. Ogradni zid štiti vašu intimu tako da možete neometano uživati u toplini svoga doma i vrta. A kako vidim vi zbilja i uživate u njemu, - a i mi sa vama.
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Više puta sam, Anaida, posjećivao vaš vrt i divio se. Kažem vaš, jer vidim da TM ima velikih, velikih zasluga. Pratio sam slikovno razvoj i napredak vrta. Mislim da Tvoj vrt sve govori sam za sebe. Prethodnice nisu šparale pohvale pa ne znam je li meni preostalo da uopće nešto novoga kažem. Meni vaš vrt poručuje da tu žive nadasve vrijedne i maštovite duše koje ne štede sebe ni sredstva da bi velikim marom i ljubavlju svoj dom i okoliš učinili mjestom gdje se osjećaju zadovoljno i sretno. Moja Cimi je zadužena za biljke pa ču ja pohvaliti kamenu ogradu, detalje sa rubnjacima i batudom, kružni obrub ciglom, mljevenu koru drveta, kamenčiće u boji, nosač od kovanog željeza….ma sve ste uskladili oku ugodno.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Gdje se ovo skrilo cijelo ovo vrijeme otkad sam ja na forumu? Priznajem Anaida da sam ovdje prvi put,nekako mi je promaknulo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I dalje vam zahvaljujem što ste uz mene i kada nisam svakodnevno tu... Ali, evo, opet vas malo čitam i najtoplije i najiskrenije sve lijepo pozdravljam!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bila sam, vidjela sam, ali nisam kometirala pa ću sada: Lijepo ti je cvijeće, ali blještavilo i urednost nešto je što ne mogu a da ne spomenem.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kako ne dostaješ hajde dolazi bolan vrijeme je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pozdrav Anaida i da ti bude sreća gdje god da si
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje srdačno vas pozdravljam. Neće me neko vrijeme biti s vama, ali ću vas povremeno čitati. Svako dobro želim!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Anaida tvoj zeleni kutak je za 5. Vidjela sam i kristale, imam neki brački pa kad dođem slijedeći put onda se moramo vidjeti pa ću ti donjeti da imaš malo i bračkog
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Anaida sve je predivno ona tvoja zelena "džungla" ostavlja bez daha!!!Svaka čast imaš stvarno zelenu ruku!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Draga Anaida, prekrasan ugođaj kod tebe, prekrasno zdravo bilje, koje kod tebe ima baš sve uvjete za dobar napredak. Tako je vidljivo kako sve buja, otvaraju se cvjetići kalanhoe, hibiskus ima svježe nove listiće, a raspupala orhideja samo što ne zabljesne u svoj svojoj ljepoti. Tvoje bilje ti na najljepši način zahvaljuje na tvojem trudu oko njega.
Čestitam,lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno, predivno!u kući ti je botanički vrt!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 176177178179180 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |