Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 52> |
Korisnik | |
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno,maca je zakon!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Ma super su ti i mačkice i proljetna visilica!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
draga monna,ovo je stvarno prekrasno.ne znam koji je rad od kojeg ljepši...ma svi su pre pre prekrasni...svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
visilica je prekrasna, baš dječje, veselo
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
visilica je prekrasna,njezna,dječija,proljetna,ma savrsena je!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala vam cure!!!
![]() Ovo je proljetna visilica, slikala sam je akrilom na drvetu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Monna kako si ti svestrana, prekrasno mi je sve, a maca je premedena
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
joooooj, baš slatka maca!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
neobično i jako lijepo, volim kod tebe to što su tvoji radovi raznovrsni, imaš zaista svega. Čestitam....
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala svima! ![]() (način izrade ću staviti u tutoriale:)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bravo majstorice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Tapiserija!?!?!!!Pa što još znaš???
![]() |
|
![]() |
|
Evo i fotka mačkonja:
![]() Tapiserija je veličine 55x41 cm, s tim da je okvir veći da se može lakše raditi rub. Još nije gotova, nedostaje da izradim noćno nebo oko mjeseca i zvjezdica. Napravila sam rub oko mjeseca boje s kojom mislim popunjavati praznine da vidim kako će izgledati.
|
|
![]() |
|
Hvala drage cure!
![]() Nedavno sam našla u kući zaboravljene ostatke vune, pa da se ne baci, još sam neke dokupila i počela raditi tapiseriju. Samo što neće biti klasična, viseća za na zid, nego ću je preformati u jastuk. Baš mi i treba jedan malo već za na kauč. Bit će uskoro i slikica, a zove se "Mačke na Manhattan-u". No, ime je ispalo baš prigodno kad mačori počinju svoj ljubavni zov u veljači,
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kucica,vjencic,ne zna se sto je ljepse,sto je slađe,svaka cast monna
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |