Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 226> |
Korisnik | ||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o niho kod tebe svaša novoga i lijepog......teglice su super,pohvala majstoru.......
ono što si razdvojila su noline?.....i daj izađ malo van,na zrak........nije snjeg vuk pa da te ugrize
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
tko se boji vuka još
![]() ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Jaaaaaaaaaaa
![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Nemaš što stavit, sve pocrkalo da snijegu, dođi, dođi, neke ću picmoljke odvojiti za tebe.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
Niho odlične su ti one vaze,bome skoro pa su ljepše i od cvijeća u njima!!!!
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Hvala Lika ali sama sam rekla isto
![]() |
||
|
||
![]() |
||
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
Stvarno super vazice, Niho. Bravo za majstora!
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
niho noline su prekrasne.
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
||
![]() |
||
|
Bože jako interesantno a nisam vijerovala jer sam uvijek mislila da nolina može biti samo ona velika.......a na ove ni pomislila da e tako zovu-ali baš hvala
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
bravo niho imaš nolinu
![]() nisam ni ja prvi put primjetila |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Takvu imam i ja, a imam i veću, tralalala
![]() ![]() |
||
RIJEKA
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Prošla ja i kraj noline u MBM-u. Ali ipak samo prošla. Ma žao mi naguravati biljke kad nemam mjesta a Niho ima cijeli dvorac. Lako njoj. Pa još svaku drugu ima dva puta!
![]() |
||
![]() |
||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
Neka ,neka naša Niho ima svakakvih biljaka po dva puta možda se i mi ogrebemo za neki višak!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
[QUOTE=bigmamma]Stvarno super vazice, Niho. Bravo za majstora!
[/QUOTE
-------- ]nemoj ti meni bravo za majstora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Ja malo navratila kod tebe a ono samo tekstovi, ništa slika...Gdje su ti kaktusi,jesu li živi?
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Moja jagoda kad samo čavrljaju pa nemam vremena da stavim ali biće--- moje -pripreme kreću sa cvijećem
|
||
|
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Baš sam se iznenadila da je to nolina..Eto niho sad i ti imaš slonovu nogu..
![]() |
||
![]() |
||
|
--------- Vidi je bona onako ona mala a vidi koliki jezik ima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Eto sada nje, sve što vidi hoće da ima. Pa ženo morat ćeš svih iselit da bi imala mjesto za te svoje biljkice.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |