maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 54> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
stvarno je sve prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ispregladala sam sve živo(i ne živo) u tvojoj galeriji i stvarno ne znam što bih izdvojila jer sve je lijepo na svoj način ali padam na boce,volim ih raditi i gledati kod drugih a tvoje su-ludilo!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
hej hej, pa ovo je prava eksplozija radova!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tanjuri,swap,masline,sve je prepreprekrasno!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
sve je super, al pjat sa violinom je fantazija!!!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ništa od tvojih radova za izdvojiti,sve je za svaku pohvalu
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ja sam oduševljena poklonom i divim se kako si ti to iskombinirala i napra -vila i ja kao početnik u ovom imam pitanje za tebe - kakvo je ono raspucavanje na donjem dijelu kutijice i kako si to napravila,i pošto vidim da radiš dosta staklenih tanjura molim te da mi rečeš kako ih ti pečeš jer se meni nakon pečenja sa staklenih tanjura skida boja ,di sam falila?
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Jako mi se tesko odlučiti što bih izdvojila iz ove hrpe prekrasnih radova... i meni se, kao i Anđelki, jaaako svidio tanjur s violinom... ali CD etui s jazzerima mi je taaako poseban... ta salveta mi je prekrasna, posebna.
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
hrpa prekokrasnih radova, ali mene je oduševio onaj tanjur sa violinom, fenomenalan je!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
maslina imam jedno pitanjce....vezano za ove svijeće, jesi koristila obične akrilne boje ili mraju baš bit za boje za svijeće i kojim lak ljepilom si to zaljepila
|
|
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
maslina super su ti ovi tanjuri, super super....dosad se nisam usudila radit na rebrastim tanjurima...al efekt je fenomenalan!!!!!!!još jednom svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Takvi su tanjuri,rebrasti sa stražnje strane,teško za zaljepiti salvetu ali odličan efekt kad se pospreja zlatnim ili srebrenim sprejem... |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
radovi su ti svi fantasticni....neznam jesam te pitala vec ,kako tj s cime radis ove crte po tanjuru... |
|
![]() |
|
Kako je swap objavljen,evo još nekoliko slikica...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nekoliko naručenih tanjura...
malih...
![]() ![]() ![]() srednjih...
![]() ![]() i veeliikiih...
![]() ovaj je blago različit al svi su htjeli iste...
![]() detalj...
![]() ![]() ![]() zdjelica od donešenog materijala...
![]() i nebrojeno boca koje nisam stigla sve ni poslikati...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |