maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 54> |
Korisnik | |
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam princip rada sa 2k ali kod boce mi sklizne lak kod zakrivljene površine i onda na tom djelu ne raspuca zato sam pitala kako ti to radiš
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Hvala vam na posjeti,sad ću vas ,nadam se češće zvati u goste(novim radovima) i posjećivati češće i vaše galerije!
file,da,postoje boje za porculan koje se peku pa su onda perive i u perilici al to ti je već malo veća za...frkancija.
2k na bocama,pa ne razumijem pitanje,isto kao na svemu drugom,prvo osnovna boja,pa motiv pa step1 pa step2 i onda u pukotine patina,tipa gotovih kupljenih ili zamjenskih-stara sjenila i sl...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Svaki put me fascinira tvoja sposobnost da od motiva maslina napraviš toliko raznolikih, prekrasnih i nadasve ukusnih radova da to nije za povjerovati!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
LJUDI MOJI JE LI OVO MOGUĆE! Pa ti si stvarno nevjerovatna,ovo je prava eksplozija predivnih radova!
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
radovi se me stavrno oduševili,,svaka ti čast!!!! Ali i inspirirali malo!!!
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
radovi su me oduševili,,stvarno si fantastična!!!svaka čast!!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasno! sve što si napravila |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršeno
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Draga moja,pa ovo je prekrasno...
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ček,ček šta postoje i boje za porcelan koje se peku ,dl il se to lakira i koliko se onda peče
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Prvo sam na rub tanjura zaljepila traku,naljepila motiv masline,preko toga namazala cracle midiumom,osušila,utapkala osnovnu akrilnu boju,odljepila traku i pričekala da se boja sredine osuši,zatim sam uzela spužvicu za pranje suđa(novu!
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
fant,fant,fantastično!!!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
predivno.isto bih voljela znati kako je nastao onaj rub na tanjuru?
|
|
![]() |
|
svaka čast odlični radovi,nego reci ti meni kako ti je pošlo za rukom napraviti 2k na bocama
|
|
![]() |
|
svaka čast odlični radovi,nego reci ti meni kako ti je pošlo za rukom napraviti 2k na bocama
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
draga moja ovo je fenomenalno, od bočica, kutijice pa do tanjura. Ne znam šta je bolje. Fantastično! Nego reci mi molim te kako si dobila onaj rub na tanjuru, ja to pokušavam već par puta prema onom tutorialu, što je stavljen na forum, ali ne ide i ne ide, kako si ti to upjela?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo majstorice, ovo je prekrasno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |