Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 55> |
Korisnik | |
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shasha kad vi pocinjete kititi bor
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja na badnje veče
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
kod mene u ulici bila je jedna porodica
katolika koji su obicno bor kitili nekako oko 15. 12. i to mi je ostalo nekako u sjecanju jer imali su veliki bor ispred kuce (mislim da se i vidi negdje na slikama) i sjecam se da sam ja mamu uvjek tjerala da i meni kiti ![]() i uvjek mi je za novu god stavljala poklon ![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Mi uvjek kitimo na badnjak. nema smisla ranije kititi jelku. A kucu okitim tjedan dana prije badnjaka, tj. vikend prije.
|
|
![]() |
|
SueZP ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Evo me jos malo natrag! ![]() Moj ce ove godine biti cijeli zlatni, a prosle godine je i moj bio narancasti! ![]() A bor se uvijek kiti 24.12. kod nas, iako bih ja voljela ga okititi ga vec sad, tako da ga sto duze gledam, jer uzivam u tom holiday spiritu! ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
am jos malo pa je to tu!!!!
Sve fino mirisi po jelki, topli dom, a ljudi su nekako bolji u to vrijeme. Kao da zaborave ostale probleme i postaju bolji!! ![]() Ažurirao administrator - 06 Prosinac 2007 u 21:14 |
|
![]() |
|
SueZP ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Jel'da?! To mi je fascinantno svake godine! I bas bude slatko! Kad bi barem takvi bili malo cesce.. i malo duze... ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imam vec dosta dugo jelke za prodaju.
I moram priznati da su ljudi totalno drugaciji nego pri kupovini cvijeća. I jedni i drugi ljudi su dobri i puni ljubavi prema biljkama i svemu tome. Ali za Božić dobiju neki poseban filing... nekako ljudi drugcije zrace!!! Jedva čekam božić... |
|
![]() |
|
I ja isto, jos 18 dana i kitimo jelkicu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A jel ko ima jaslice ispod bora? Ja ne mogu zamisliti božić,a ni jelku,bez jaslica.Sad mi MM već veli,a kud ćemo sa namještajem iz dnevne kad počneš opet slagati.Svake godine nešto doradim ili dokupim tako da je sad to poooveće već.
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
ja samo adventski vjenčić izvadim početkom mjeseca i palim svijeće, a bor na badnjak. Čak ga i kupim samo dan-dva ranije
![]() |
|
![]() |
|
Blago tebi,ja moram odmah početkom sljedećeg tjedna u nabavku bora jer inače ne ulovim ono šta hoću.A hoću nordijsku jelku
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ja planiram ove godina napraviti jaslice u vrtu. ugasiti cu vodu na jezecu sto ide, i na vrhu brda, tj. izvora cu napraviti jaslice. (naravno ako sve bude kako planiram)
|
|
![]() |
|
Evo mojih od prije nekoliko godina
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Stvarno puno truda... ja jos moram da nabavim malo više domacih zivotinja, veci je kamenjar pa da sve to sklopim u cjelinu, pastiri i ovcice, livade, mudrace... moram krenit u shoping po trgovinama
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
WoW
stvarno vrijedno svake hvale
![]() |
|
![]() |
|
shasha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Naravno da se rade jaslice... Vidjet ćeš ih, mahovina je već osigurana!!! A u kutijama su stare keramičke figurice!!! ![]() A kad planirate sijati pšenicu? Jeli baš 13.12. ili već i ranije? Ažurirao andrea01 - 07 Prosinac 2007 u 20:21 |
|
![]() |
|
Ja sijem nešto na sv.Luciju, a nešto na Barbaru.Tak da mi budu različitih veličina i ako prve baš ne uspiju
|
|
![]() |
|
Pitanjce...kupujes rezani bor ili u tegli? Jer ako ga tako rano kupis, kako ga sacuvas da ti se ne počne trusiti (padati iglice)?
|
|
"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |