|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 50> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
Danas ujutro se konačno gredica očistila od snijega i baš sam bila sretna što će konačno se imati što pofotografirati, a kad sad opet snijeg pada.
Korijenko baš mi je drago da su se primile, reci im da njihove "sestre" još ni ne pomišljaju da izbace koji listić.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
sviđa mi se raspored tvog malog vrteka u dvorištu,sigurno si pomno isplanirala na početku
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
Da pokažem kako moj vrtek izgleda "danas" (jučer fotografirano, al na isto vam dođe) snjega i leda ima još uvijek. ![]() ![]() I da se pohvalim, procvala mi je moja orhidejica, jest da jednim jedinim cvijetom, ali procvala je.
![]() ![]() A ovo je jedna "starija" ta je u cvatu još iz "dućana"
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
v e s n a ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 52 |
![]() |
Bila sam ti nekoliko puta ,nisi ni znala .Bilo mi je k'o doma.Pozdrav Čakovcu !
![]() |
|
melody - dubrovnik
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
Ma, polako je i meni dosta snijega. Lijepo je gledati sličice tvog dvorišta pod snijegom, ali - još koji dan pa ćemo imati ponovo cvjetni, a ne snježni forum!
A orhideja - naravno predivna!
|
|
![]() |
|
![]() |
Vesna, to su znači tvoji tragovi u snjegu bili? Samo ti "navrati" a ko zna možda jednog dana i navratiš. Pozdrav Gradu!
Joj Hoya ja zbilja jedva čekam da se barem ovog snjega i leda riješim, već sam željna šarenila. Sreća imam 40 teglica sobnog cvijeća pa sad njemu svu svoju pažnju dajem, tak da nisam baš na "suhom".
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
Draga Tija, opet svratih u tvoj vrtek. Vrtek spava i čeka toplije dane, a ona tvoja orhideja sa jedim cvijetom je za pet. I ova druga sa više cvijetova je krasna, ali prva mi je baš simpa, po onoj: "manje je više".
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
Tija, vrt je lijep i pod snježnim pokrivačem.
A novoprocvala orhideja
![]() ![]() I ova koju si kupila u cvatu je lijepa!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
Halo! Jesi još pod snijegom?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
U Rijeci pada kiša od noćas, ako je kod tebe kiša valjda se snijeg otopio konačno. Nadam se da više neće zabjeliti tvoje dvorište. Ali neka dvorište miruje, imaš ti u što gledati - orhideja kraljica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() |
Povirila i ja malo kod tebe. Tvoj vrt još spava, ali u projeće bit će opet eksplozija boja.
Orhideje su lijepe, koliko vidim neće ostati samo na jednom cvijetu, proviruje odozada još jedan pup. ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
orhidejice su prekrasne, posebno ona sa jednim cvijetom...a vrt na proljeće već oživjeti......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
![]() |
Cimi, ako bude po onoj da je za ljepotu potreban san u proljeće Će moj vretk biti prekrasan, jer zbilja sve još spava pa čak i moji kukurjeci.
Bako ja se veselila ko malo dijete što je i taj jedan jedini procvao, čekala sam više od godinu dana.
Otok, naravno da sam još pod snijegom, vrtek mi je u sijeni jedne velike zgrade tak da se snijeg ne stigne ni otopiti, a u subotu pao novi.
Triša imam ti ja jako puno toga doma gledati samo još nisam "otkrila sve karte"
![]() Lanči riječi ti se pozlatile, što se pupa tiće.
Lora nemate pojma koliko želim da to proljeće dođe čim prije.
Hvala vam svima na posjeti!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Tija, pošto si i ti zatrpana snijegom kao i ja, uživala sam u slikama tvoga muža, zaista su prekrasne i neponovljive!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
Hvala u njegovo ime, a u trećem mjesecu je u Zagrebu otvorenje izložbe Foto kluba Čakovec, a moj dragi je zastupljen sa šest fotografija tako da se mogu i vidjeti uživo.
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() |
Da nebi možda mislila da ne provirujem u tvoj vrtek, malu oazu mira i obiteljske srećice, ostavljam pismeni trag.
Bila sam! One male stope, br. 36,5 su moje! Uvjek odmorim, udahnem, osluhnem, podragam kuću i maslinu, pa se tiho odšuljam, da ne remetim mir i ljepotu. A, kad počne vatromet boja, doći ću na odmor i kavu! |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
obavezno nas obavijesti kad to bude i gdje
možda slučajno navratim
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() |
I kod tebe još uvijek snijeg, šmrc
![]() Orhideja je prekrasna. Vidi se da je kod dobre gazdarice kad je odlučila procvjetat.
Ne znam jesi li negdje pročitala:
Budući da nemaju nektar kojim bi privukle pčele, većina orhideja, oblikom i šarama svog cvijeta, "glumi" ženku bumbara u vrijeme parenja. Navodno i mirisom oponaša njezin miris.
Mladi dečko bumbar se napali na tu "zgodnu bumbaricu" i zbog toga sleti na cvijet te usput pokupi malo peluda na svome tijelu.
Kad se razočara u partnericu odleti do drugog cvijeta s istom namjerom da se pari. Tamo prenese pelud na tučak, a na tijelo pokupi još novog peluda. I ciklus se nastavlja. Ne znam doduše kad frajer shvati da je dosta tih umjetnih cura pa odleti do neke prave mačke.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
ti si sunce,Tija i ne obaziri se na nikakve primitivce
koji nemaju drugog posla nego vrijeđat inače svaka čast tvom sudjelovanju na forumu tolko si osebujna,da je to za svaku pohvalu jer da nismo različiti bilo bi nam dosadno kolko ljudi tolko ćudi ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 50> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |