Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam cure!!!
![]() Ovo je proljetna visilica, slikala sam je akrilom na drvetu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
visilica je prekrasna,njezna,dječija,proljetna,ma savrsena je!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
visilica je prekrasna, baš dječje, veselo
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
draga monna,ovo je stvarno prekrasno.ne znam koji je rad od kojeg ljepši...ma svi su pre pre prekrasni...svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Ma super su ti i mačkice i proljetna visilica!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivno,maca je zakon!!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Maca je odlična, kao da je izašla iz kakvog crtića i oživjela,
posebno mi se sviđa kak si oke i trepavice sredila i svaka čast na trudu što si objavila sve korake izrade... ![]() Umjesto spužve bi super išla ona specijalna "vata" kaj možda ima za kupiti za punjenje jastuka... Proljetna pločica je divna, pčelica kao iz slikovnice, sve mi izgleda kao bojicama ili flomićima crtano, a ne slikano kistovima, tj. akrilnim bojama, stvarno svaka čast na izvedbi ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala svima...ajme, toliko lijepih riječi
![]() Evo jedan novi, kao stvoren za Valentinovo i žemske koje vole ribičiju
![]() "I'm Hooked On You..."
ispod je prava, prava malo oveća udica na kojoj se klimucka roza srce. Dobro sam je isturpijala da se netko stvarno ne zakači!
![]() ..pošto je slikan maloprije, ponovit ću to sutra na danjem svjetlu jer su boje ipak drugačije.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
čitajući uvod "ispod je prava, prava malo oveća..." prvo mi palo na pamet glista
![]() ali privjesak je predobar, čak mi je i glista simpa.... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
i sad se jako dobro vidi, super je, kako uspiješ tako dobro sve ispolirati?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hahahaha, kako je dobro! Tako me nasmijalo! Suuuuper!
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlično je!glistić je famozan
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
privjesak je simpa skroz,ludilo,odlično monna!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Dugo me nije bilo i trebati će mi mnogo vremene da pregledam sve galerije pa ću i komentirati postupno , danas sam prvi put vidjela između mnogih noviteta i tvoje čestitke koje su mi se naročito svidjele, a do nakita još nisam ni došla , šta me sve tamo čeka?
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala cure
![]() Zaljubljeni crvić je zabunom dospio u ovu galeriju, inače spada u nakit jer je privjesak.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš simpatično i krasno izrađeno
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
monna-1
![]() |
|
![]() |
|
tweetuša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
Hehe Tweety se vratila xD i prva postaja - Primaverina i Monnina radionica. Uf, kolko sam propustila xP Crvić je super
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |