Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E pa znaš da sam ja sebična žena -nisam više skromna kao nekad ova me zima za-------- pa se pripremam od vas
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Draga Niho, kod tebe sam se nagledala biljčica koje si isfektala od Lantane i ko zna od koga još, a i nasmijala sam se na tvoje "bisere".
Nego, daj malo pojasni kako si napravila one teglice. I ja bih si voljela takve, samo malo veće napraviti - pa molim te opiši kako si ih napravila. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hvala draga za moje bisere
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Niho nam se ulijenila ove zime, nema slika od cvijeća samo S.-ove teglice ili je to opet neki od njenih "bisera", pa k`o fol nema cvijeća...... hajde forumašice pomozite sirotoj Nihi, sve joj propalo pa šaljite ...... pomozite......
![]() A ja joj, odnosno MM nešto spremila u mom vrtu, ali nema Nihe......
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve je opet dobro čim se počela valjat od smijeha
samo nemoj s onim kaktusom od jagode to izvodit |
|
![]() |
|
![]() --- Pa evo kod mene puno snijega prava zima cvijeća nigdje sve se skupilo ali ja sam se dobro potrudila da napravim ovoga velikoga snješka i smrzla sam se brrr.. evo vidite. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Snjegović bogme nije "picmoljak" a ja se radje ne bih valjala po snijegu kao ti "nein danke".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
E pa kod mene je tako draga moja ja sam prisiljena izaći van pa makar i ludovati -a da znaš kako je lijepo kad imaš skim se zezati na snijegu -prava uživancija meni bilo super
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe Niho rastu - snjegovići. Baš lijepo.
|
|
![]() |
|
Da draga moja Otok ovdje ni traga od lijepog vremena kod mene -stvarno je dogruhalo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ovaj drugi snjegović je najljepši
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kod nihe snjezne radosti,
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ola Niho pa ti si stvarno pravog snjegovića napravila.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Uživaj dok ga ima,jer kad zapeče +38 žalit češ ti za njime
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a neću i ovoga je preko glave
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
wow..koliki snjegović....svaka čast...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zaljepio ti se jezik za stup, baš dobro bit će mir na forumu dok snijeg i led ne okopne,
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |