Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I ja se igram...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

I ja se igram...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 21:21
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

pregledala sam sve tvoje povratničke radove... bravo! sve jako lijepo i baš dobro da si nam se vratila!

Hvala rose, anastazija - kad napravim sat kao tvoj... e onda ću i ja biti zadovoljna sobom.SmileSmileSmilea vratiti se baš lijepo.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 21:02
pregledala sam sve tvoje povratničke radove... bravo! sve jako lijepo i baš dobro da si nam se vratila!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 18:22
kutijica je odlična,jednostavna,a opet prava dječija. bravooo!
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 17:52
U ovome je darak za jednu djevojčicu...

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 12:03
sjajne vjesalice i jos sjajnija bocasmile141
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 10:12
super ti je ispala boca, maslinovo ulje sad ima novi dom!
ANĐELKA
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 09:59
Najdraže mi je raditi na nečemu što "srećem" po kući i još ima svrhu, zato drage moje hvala na komentarima, baš mi drago da vam se sviđa Tongue
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 21:05
Dobro ti ide,boca je jako lijepa,morat ću i ja malo prekopati po kući,možda nađem koju!
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 20:06
Vješalice su krasne,ja volim sve što ima neku uporabnu funkciju a koje su zahvaljujući našim vještinam a dobile izgled koji nas umnogome veseli i čini život vedrijim.ClapClapClap
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 19:03
svako put kad neko napravi vješalice meni odmah dođe da se zaletim u ormar.......ali ću jednog dana
boca je jako lijepa,volim boce a s maslinama su mi favoritismile71
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 18:34
Vješalice, boce, sve uporabni predmeti - bravo! Sjajno si ih sredila! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 17:36
Ma koji lijepi komentari, dorina, rose, baš ste mi stavile osmjeh na lice smile79
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 16:51
ja sam ponovo pregledala cijelu tvoju galeriju,od samog početka do kraja. radovi su fantastični,njezni,romantični,veseli.... ova boca je jako ljepa i super ukrasena sa ovom likom. svaka čast na trudu!  
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 16:34
Cijelu sam tvoju galeriju ispregledala i imaš fantastičnih radova, majstorica sismile141
a i ove maslinove flaše su ti krasne Wink
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 16:33
Kao što rekoh ovih boca imam deset komada, pa evo ovo je druga iz serije a treća upravo ide na bojanje...

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 10:12
Prekrasne vješalice za izložbu smile141
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 01:39
Vješalomanija ti jako dobro ide! Prave proljetne i prelijepe!smile141
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 18:58
vješalice su predivne....Clap
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 18:54
Jako si lijepo napravila vješalice, samo šteta da su ti sa svake strane drugačije. Meni bi ih bilo žao stavit u ormare naročito natrpat ih robom.
Lijepo i diskretno si ih zasjenčala. Sada sve nanovo da imaš od svakog cvijeta po jednu punu vješalicu.
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 18:48
Originalno poslano od člana anđelka anđelka napisao:

vjerujem da ti je odmah sve vedrije u ormaru kad staviš ove krasne vješalice, kao da ti je u ormar ušlo proljeće!

Iskreno, još uvijek vise na ormaru i tako unose vedrinu u cijelu sobu a to mi baš treba u ovo hladno vrijeme. Big%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.