maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 54> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LJUDI MOJI JE LI OVO MOGUĆE! Pa ti si stvarno nevjerovatna,ovo je prava eksplozija predivnih radova!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Svaki put me fascinira tvoja sposobnost da od motiva maslina napraviš toliko raznolikih, prekrasnih i nadasve ukusnih radova da to nije za povjerovati!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Hvala vam na posjeti,sad ću vas ,nadam se češće zvati u goste(novim radovima) i posjećivati češće i vaše galerije!
file,da,postoje boje za porculan koje se peku pa su onda perive i u perilici al to ti je već malo veća za...frkancija.
2k na bocama,pa ne razumijem pitanje,isto kao na svemu drugom,prvo osnovna boja,pa motiv pa step1 pa step2 i onda u pukotine patina,tipa gotovih kupljenih ili zamjenskih-stara sjenila i sl...
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
znam princip rada sa 2k ali kod boce mi sklizne lak kod zakrivljene površine i onda na tom djelu ne raspuca zato sam pitala kako ti to radiš
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslina ovi radovi su ti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
prekrasno.....bočice s maslinama na 1001 način i opet svaka posebna........ali mene je posebno oduševio komplet s četiri bočice za ulje i kvasinu.......predobro
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
predivni radovi maslina,prepredivni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ajme koliko lipih radova. Masline na 1000 načina, a svaki put famozne. Boce,kutije, a oni kompleti za kupaonicu.I ja volim bršljan (znam da sam ga vidila negdi na nekoj strani..),pa ono oslikavanje stakla... u glavi mi je zbunjoza nakon pregleda ove galerije-nemoguće mi izdvojit samo nekoliko stvari koje su mi baš posebno upale u oči. Stvarno svaka čast!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kakav prekrasan komplet tih malih trbusastih bocica... bas si me odusevila... opet i opet
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
tea... ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 40 |
maslina motiv masline ti ej super,svaka čast.i ja volim jako masline i dečko mi ima 500 komada tako da ih volim brati i sve šta je u vezi s njima.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Carpe diem
Iskoristi dan |
|
![]() |
|
tea... ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 40 |
stvarno su mi one kamelije na staklu i ying-yang predivne....razbijam glavu kako ali ne mogu skužiti kako da to napravim...Bravo!!!
|
Carpe diem
Iskoristi dan |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Malo cvijetne faze,ali...zaista malo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ni cvjetni nimalo ne zaostaju za maslinama, krasan motiv.
Jeli to salveta ili ?
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Maslina prelijepo je,nenepadno,nježno,dobro usklađen motiv,boja.Savršeno je!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,njezno,proljetno.... bravo!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
meni je ovo divno......
![]() hoćeš, molim te, razmisliti da ostaneš još malo u cvijetnoj fazi... |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
O, Maslino, neznam šta mi je bolje od tebe. Masline ili cvjetni motivi!
Ovo je stvarno melem za oči. Predivno!!! ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Odlično urađeno, kao stvoreno za serviranje čaja ispod neke masline - krasan komplet!!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Draga Maslino, ovo je predivno...
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Maslina, hvala ti na pohvalama, naročito zato što dolaze od osobe čija me galerija oduševila...ufff, da mi se malo približit tvom nivou!!
![]() Ova cvjetna faza ti je fantastična...a Bože moj, bilo bi mi čudno da nije! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |