Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 33>
Korisnik
Poruka
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:20
ako sam dobro procitala napisala si da je tanjur nabrzinu sklepan...nebih rekla jer izgleda super a znam iz vlastitog iskustva da sjeta nije loša za kreativnost ali svi smo različiti zar ne?a sto se tice tvoje sobe kreativni nered nije nered
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:20
mare moja, ajmo reći da je zamisao bila tanjur, šablona i inicijali L&M LOL
premišljala sam se oko šablonice i slova jer nisam printala inicijale, nego sam ih precrtavala gledajući u ekran pa rihala vitice i omjere
kako mi je došlo pa rezala pa malo postrugala crtica...
u jednom trenu sam skoro okrenula naopako kutiju sa salvetama, izdvojila 5 komada, odustala od svih i uzela ove notice LOL
a o rubu, ferro boji i prljavo rozoj da ne pričam...
kaj se tiče datuma, to sam si napisala markerom sa strane i okrenula papir jer je trebalo paziti da je zrcalno postrugano...

andora2: hvala ti puno na komentaru, nisam tip kojeg pokreće tuga, ali da daje određenu dozu inspiracije i koncentracije, kod nekoga je istina...
jao, kad ovo sve pišem, premota mi se još toga i ne znam kak je to opće bilo započeto i gotovo u petak popodne Embarrassed 
ali glavno da nema peri pa isponova kod mene LOL
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:42
nisam ti ja neki depresivac Wink ponekada se previše unesem......u svakom slucaju neki tvoji radovi su genijalni a ostali super ....a nije tako loše imati tanjur koji možeš prati pet puta
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:48
jao, andora2, ti si mi osvježenje za komentare, neki su super, a neki genijalni, savršeno LOL
inače, kako misliš prati 5 puta? polakiran je, može kolko god puta, ali za skinuti sve bi trebalo šmirglati Embarrassed
to sam se osvrnula da se divim onima koji kad nisu zadovoljni, operu dovršeni tanjur pa sve isponova Shocked
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:50
Evo i ja sam pročitala tvoju priču i vidjela rad. Moram priznati da si super sve iskombinirala, od boje do šablona i uporabe skalpela. Tanjur nije običan niti sklepan, meni je zaista poseban. U zadnje vrijeme mi se također sviđaju te nijanse, (čak sam počela i garderobu kupovati u tim tonovima), ali tvoja sposobnost da završiš rad koji ti je "krenuo niz brdo" eh, to ne može svatko...ja bih ga vjerojatno već par puta oprala.

U svakom slučaju tvoj rad je više nego poseban...bravo kami !!!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:54
proljeće...je i u meni nemir Tongue hvala ti što si se oglasila ovdje i još tako divnim komentarom Embarrassed
ali stvarno nisam 'sklepano' napisala u negativnom kontekstu Shocked to ja tak tepam svojim kreativnim avanturama...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 20:00
Kami sve 5 i ja sam "sklepano" mislila u pozitivnom kontekstu. Za ovaj rad nitko ne može reći da je sklepan a ja ponajmanje, to je bilo više figurativno...Smile
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 20:05
htjela sam ti samo napisati da su ti radovi sveukupno vrlo motivirajući pogotovo za mene koja još samo gledam tvoje i sve ostale radove vas majstorica smile79
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 20:09
ovo je stvarno predivno.svaka čast....
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 23:54
kami čestitam na 500 postova.........sad kad si mladi grm i život buduće trajnice je ispred tebe žalim ti reći da mi je drago da si s nama i nadam se da ćeš nas još dugo uveseljavaš svojim radovima i "oko sokolovo"komentarimasmile73
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 23:58
zločesta teta salveta, cinkala si me...Confused ajme, sad sam nekakva mlada grmica, uf...
ali ajde, ako ti je drago, fala na "čestitki", došlo je nenadano, sad ulazim u fazu zatišja,
vidjet ćemo koliko ću izdržati, od sutra šutim i radim LOL Levis 501
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 00:15
o čestitam na 500,sad nam ljepo stavi svoju slikicu Smile
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 23:24
Hvala kami na dobrodoslici i komentarima, sad sam vidjela i ja tvoje stolice, super su, svaka cast, bravo Clap
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 07:37
kod tebe jao volim ocu crtu domišljatosti,originalnosti i skladnosti..uvijek rad završavaš... ne ostaje nedorečen...kako i sama jako cjepidlačimna takvim elementima da sve bude do kraja i u cjelini dorađeno, jako volim kada to vidim i kod drugih... a ti me svaki puta oduševljavaš i obaraš sa nogu... 
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 23:22
Biljana59: puno hvala na posjeti, drago mi je da su ti se svidjele, one su mi najdraže Embarrassed
mnataša: od srca ti hvala, uvijek me oduševi na što sve obratiš pozornost u mom radu Smile

trenutno svašta kemijam, opet ja u fazama, ali mislim da ću fotkati tek kad dovršim sve što čeka red...
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 17:56
Kami
Malo sam pozornije pogledala puno tvojih radova ,jako si svestrana ,vani pada snijeg a tvoji šareni stolčići navješćuju proljeće
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 12:43
Sad sam bila u frisko iz pecnice, tvoji radovi su tako elegantni, sik s puno ukusa smile141
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 16:44
Vidila sam tanjur i čitala štoriju o nastanku...i pomislila: ne bi ja to mogla tako dobro napravit!:((
Ima li potrebe još nešto dodat prethodnom komentaru?!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 17:24
ajme, nema email obavijesti pa kasnim sa zahvalama...
nada-m, Biljana59, maredelmare: oduševile ste me, hvala vam od srca, evo nove štorije...

U ovo bljutavo bljuzgavo hladnjikavo vrijeme, odlučila sam vam svoju prvu kutiju predstaviti sa hrpom fotki, a još će ispasti da nisam usnimila sve njene strane...

Ideja s opće poznatom frazom "Kad ti život da limune, napravi limunadu" čučala je u meni jer obožavam limune i limete
(hvala svima tko mi je slao salvete) i jer imam dragu prijateljicu kojoj je život do njene 20.godine složio takav scenarij da ga ne bi mogla prodati za snimanje filma jer bi joj rekli da je prenerealan da bi bio moguć...

Nijanse boja vam neću opisivati, ali stvarno su fotkanjem ispadali čudnovati, to je sigurno zbog snijega vani...
Psihodelično-vintage spoj limeta i limuna...

Na poleđini sam prvi put isprobala craqulliranje spužvicom i jedino gdje se raspucalo je jedan ugao,
pa sam probala preko toga ponovno, pa nešto tufkala od očaja, pa počela šmirglati i...stala i ostavila kako je jer sam vidjela nešto zanimljivo izgriženo vremenom (ili limunom) u tome,
a ni u životu često ne možemo promijeniti odluke pa možda samo trebamo promijeniti perspektivu, u mom slučaju - okrenuti kutiju...

Ova salvetica mi je bila kamen temeljac, osvojila me na prvu i taman je stala na kutiju...

Uz kutiju su mi baš išli moji žuja dupli podlošci pa sam se zaigrala s varijacijama na temu "when life gives you..."...

Jedna strana je na svim podlošcima s limetama da barem neki red postoji u ovom setu...

Umjesto pravih agruma, uzela sam 2 klupka pamuka pa sam im rekla da za maškare glume limun i limetu...

Malo prirodnije nijanse...

Napokon da nešto mogu pisati i onim debelim lak-markerom...

Šablonicu bijele kriške limuna sam izrezala iz prozirne plastične folije, a šablona na crnoj podlozi je izrezana iz moosgume i ispunjena ferro zlatnom bojom...
Trakicu sam zalijepila oko podložaka nakon što sam ih sve spojila drvofixom...

Malo detalja...

Prijateljica se nedavno silom prilika morala preseliti iz Zg-a kako bi studij dovršila u drugom gradu pa sam joj ovaj set izrađivala
tako da ima poticaj da se trudi i ima volje za dalje i da zna da sam u nju, a sunce će joj kad tad svanuti...
Ispalo je da je ipak ranije došla u Zg na nekolko dana pa sam brzinski sve polakirala akrilnim sprejom, malo sfušala podloške LOL i dodala ličkog čaja uz set...

Nadam se da sam vam svima unijela malo boje u dan i pokazala da nije sve ni crno ni bijelo ni ružičasto Smile
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 17:39
Kami znaš šta mi se kod tebe posebno sviđa........priča koja prati svaki tvoj rad od početka do kraja. Dok gledaš radove jednosavno se uživiš u priču ko da čitaš neki roman i ne može ti tako brzo ispariti iz sjećanja. A sad da se vratim nakrag na početak! Jako lijepo, posebno mi se sviđa kutija za podloške, limun i limenta su dobro odradili svoj posao Clap, šablona super, svaka čast na trudu, a ono što ti je crackle ispao samo na jednom uglu mi je baš onako kao da je trebalo tako biti. Sve u svemu čista petica!
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.