Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 226>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 22:23

fantastični kaktusi, prelijepa fitonija    

lijepi pozdrav                                    
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 22:35
Sara ta Fitonija je bila jako mala kad sam je ljetos dobila od Triše a sad je baš velika i prekrasna mi je smile127
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 22:49
ove zadnje slikice
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 08:09
Prekrasni su ti kaktusismile183šteta za onog jednog no dešava se.Ma brzo ćeš ti nabaviti drugi takav da ga maziš i pazišWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 09:04
Žao mi je draga - to je aloja feroks, izgleda kao da je smrzla, jer se to upravo meni dogodilo s mojom, koja je vani i izgleda ovako

Nemoj brinut, naći ćemo i ti i ja novu.
Zato ti je sve ostalo predivno. Ginura fantastična - i ona tvoja kod mene je lijepa. Fitonija (bijelo zelena) , imala sam veliku ali je otišla, no zato ću uživati u tvojoj.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 10:56
E sad mi lakše kad je i tvoja otišlasmile96-snaćemo se nas dvije ali ova Fitonija je od tebe bio je mali pelcer a kako vidim da ću ga morati stobom ponovo podijeliti .hahahah
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 12:04
a to je baš super, nekome ode, drugome ne ode, i svi imamo svesmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 12:33
vidim da imaš snjega preko glave mojoj Lavi jako fali..snjegović ti je baš smišanLOL..tvoji kaktusići su sueriška a šta ćeš neki neće pa neće ,niti meni nije uspijelo taj održati neznam zašto 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:09
smile99
- Evo nekoliko starih snimaka mojih biljkica koje sam malo uljepšala u ove zimske dane da mi bar malo zablistaju  cvijetaju i na toplinu ljeta prisjećaju...

.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:12
Wink   I samo da me želja mine .malo
 zelenila..

.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:14
Wink     Ladolež.

.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:17
Wink   I ovo malo moje ljepote

.

.

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:20
Niho, ova mi je fotka posebna - tako prozračna, i prelijepa u svojoj jednostavnosti

.

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:30
Niho, stvarno imaš prekrasnog cvijeća, šteta za alou, ali na tvoju količinu to je minimalni gubitak..da vidiš moj popis Confused
baš mi je super po zimi vidjeti ljetne slike cvijeća...definitivno je veći doživljaj kada je snježina oko nas vidjeti te boje Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:31
lijepo i imaginarno
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 22:56
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

Niho, stvarno imaš prekrasnog cvijeća, šteta za alou, ali na tvoju količinu to je minimalni gubitak..da vidiš moj popis Confused
baš mi je super po zimi vidjeti ljetne slike cvijeća...definitivno je veći doživljaj kada je snježina oko nas vidjeti te boje Thumbs%20Up

---Tačno tako Kontesa i ne primijetim baš a koliko mi snijeg dosadio da bi najradije svega se riješilaTongue
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 23:04
Bravo Niho, ove su baš lijepe i jednostavne slike, a opet djeluju otmjeno. Clap
Kad sam vidjela grčki oleandar da ti kažem da sam tvog bila stavila u kuću jer je nekidan bilo oko 0 stupnjeva, i danas odem ja zaliti i stavim ga na terasu da se malo sunča i kažem ja ajde Niho na sunčanje, a MM pita s kim ti pričaš, a ja kažem s Nihom...LOL
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 11:02
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Bravo Niho, ove su baš lijepe i jednostavne slike, a opet djeluju otmjeno. Clap
Kad sam vidjela grčki oleandar da ti kažem da sam tvog bila stavila u kuću jer je nekidan bilo oko 0 stupnjeva, i danas odem ja zaliti i stavim ga na terasu da se malo sunča i kažem ja ajde Niho na sunčanje, a MM pita s kim ti pričaš, a ja kažem s Nihom...LOL

----Bože to je baš prevršilo svaku mijeru ne iznosi m na ni na 000000000 meni je i tad hladno----ej a već ti svoj možeš ošišati pola kod tebe je lijepo da se počne širiti i pustati nove mladice-ostavi negdje 30 visinu-neka bude grmasti olijander vidjećeš tek kako Niho cvijeta-pa ćeš imati skim prićatiTongue
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 11:05
baš si osvježila, ove niske temperature su dojadile, ne vidim im kraja!
smile78
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 13:08
Baš mi se sviđaju ove tvoje razglednice .
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.