Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 226> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sara ta Fitonija je bila jako mala kad sam je ljetos dobila od Triše a sad je baš velika i prekrasna mi je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ove zadnje slikice
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasni su ti kaktusi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Žao mi je draga - to je aloja feroks, izgleda kao da je smrzla, jer se to upravo meni dogodilo s mojom, koja je vani i izgleda ovako
![]() Nemoj brinut, naći ćemo i ti i ja novu.
Zato ti je sve ostalo predivno. Ginura fantastična - i ona tvoja kod mene je lijepa. Fitonija (bijelo zelena) , imala sam veliku ali je otišla, no zato ću uživati u tvojoj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E sad mi lakše kad je i tvoja otišla
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
a to je baš super, nekome ode, drugome ne ode, i svi imamo sve
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
vidim da imaš snjega preko glave mojoj Lavi jako fali..snjegović ti je baš smišan
![]() |
|
![]() |
|
![]() - Evo nekoliko starih snimaka mojih biljkica koje sam malo uljepšala u ove zimske dane da mi bar malo zablistaju cvijetaju i na toplinu ljeta prisjećaju... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() zelenila.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Niho, ova mi je fotka posebna - tako prozračna, i prelijepa u svojoj jednostavnosti
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Niho, stvarno imaš prekrasnog cvijeća, šteta za alou, ali na tvoju količinu to je minimalni gubitak..da vidiš moj popis
![]() baš mi je super po zimi vidjeti ljetne slike cvijeća...definitivno je veći doživljaj kada je snježina oko nas vidjeti te boje ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo i imaginarno
![]() |
|
![]() |
|
---Tačno tako Kontesa i ne primijetim baš a koliko mi snijeg dosadio da bi najradije svega se riješila ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Niho, ove su baš lijepe i jednostavne slike, a opet djeluju otmjeno.
![]() Kad sam vidjela grčki oleandar da ti kažem da sam tvog bila stavila u kuću jer je nekidan bilo oko 0 stupnjeva, i danas odem ja zaliti i stavim ga na terasu da se malo sunča i kažem ja ajde Niho na sunčanje, a MM pita s kim ti pričaš, a ja kažem s Nihom... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
----Bože to je baš prevršilo svaku mijeru ne iznosi m na ni na 000000000 meni je i tad hladno----ej a već ti svoj možeš ošišati pola kod tebe je lijepo da se počne širiti i pustati nove mladice-ostavi negdje 30 visinu-neka bude grmasti olijander vidjećeš tek kako Niho cvijeta-pa ćeš imati skim prićati ![]() |
|
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
baš si osvježila, ove niske temperature su dojadile, ne vidim im kraja!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Baš mi se sviđaju ove tvoje razglednice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |