maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 54> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Kako je dobro!prekrasno,jednostavno ostavila si me bez riječi!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Evo me opet doma sa izleta...opet masline...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i ja sam danas bila na tvojoj izložbi tek djelomično
ali sam ostala paf čestitam generacijo ![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Ova srca su mi fantastična, a gdje ima za kupiti takvih kalupa?
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Srceci su tako simpa,
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() anđelka,Slavica 08,maredelmare,mare-nostrum:
grupnjak fotka-grupnjak odgovor,srca su rađena uljevanjem Ceramofixa(kvalitetnije gipsane smjese )u kalupiće raznih veličina
kami,
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
opet jedan grupnjak?
![]() ![]() slatka su ova s bubamarama pa i ova plava kod mene mogu proći ali naj,naj su mi ova koja oponašaju prava licitarska srca.....s ogledalcima i iscifrana bijelim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Eto svi smo se zainteresirali od čega su ova srdašca?
I meni su najslađa ova s bubamarama, a ova plava bi imala odličnu prođu ovdje u Splitu [IMG]smileys/smiley34.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> Šala mala, svakako su lipa! A boce i bočice...a što reći nego prekrasno i pedantno kao i sve što izađe iz tvoje radionice! |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Baš su slatka,i to sva ali reci nam od čega su rađena!Bila si stvarno vrijedna jer trebalo je sve to napraviti
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
maslina55: mene si osvojila s ova 2 plava dinamo i ZAGREB srčeka, plava je uvijek bila boja ljubavi, a tek ta old school nijansa, ali čak je i more plavo
![]() prvo što mene podsjeti na Valentinovo je da je to datum vraćanja imena Dinamo ![]() ![]() bubamarice su premedene, pogotovo ova plava asimetrično smještena ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasna su, od čega su rađena?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Svima se iskreno zahvaljujem i šaljem vam svoja srca(koja poklanjam u svakoj prilici a ne samo danas!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...budući da je meni drvo masline jednako lijepo kao cvijeće, a tvom se radu divim od prvog dana na forumu, mogu samo reći: mislim da nema motiva koji ti ne bi uspjela krasno zaokružiti i dotjerati na način da postane vrhunski umjetnički rad... tako je i s ovim cvjetnim kutijama, tanjurom, flašama svih oblika i veličina ... svime što dotaknu tvoje talentirane ruke... poštovanje majstorice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ja sam nova na forumu, pa se upoznajem s vama i radovima, radovi su ti super, motivi su tako romanticni, onaj set patkica mi je favorit, bravo
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
vrlo impozantno izgleda ova tvoja zbirkica običnih i neobičnih boca... svakoj si utkala neku posebnu priču i svakoj dala dušu... to si jednostavno ti... majstorica za boce i masline ... svaka čast
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Odličan ti je ovaj grupnjak,ali gdje nađe ove maloljetnice,tj.male boce!strašna si!Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Boce predobro izgledaju ovako na okupu, svaka posebna...bravo!!!
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Predivne boce! Ako je unutra Tvoje maslinovo ulje teško je odmjeriti što je vrijednije !!??
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |