Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 226> |
Korisnik | ||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kod tebe more snijega kao i kod mene
samo ti sanjaj morski ugođaj i lantaninog M.dok te ona ne ispraši po turu ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Niho,tvoji se oleanderi jako dobro drže a kad dođe ovo proljeće kojeg svi nestrpljivo očekujemo još će se lijepše držati jer če iči van na zrak pa če im biti lakše ko i nama ![]() A šta se tiče tvojih biljaka,još se sve drže svojih dragih mamica ,a ja ču ih otkinuti (pelcere ![]() Znaš,dok su mame dobro i djeca su dobro.Samo čekam lijepše vrijeme i kad se sve počne buditi i oni če se lakše primiti . Ne brini,mislim ja na tebe. ![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Daj ženo makni više taj snijeg i počmi nešto raditi.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Niho prizivaš ljeto ovim krasnim slikama. Daj, možda ti uspije, dosta je već ove zime! |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Samo ti i dalje "crtaj" ovo svoje lijepo cvijeće.
Uživam gledajuči ga. Jedva čekam da moj oleander tak lijepo procvate ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Niho
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
------------ Joj pa ja paludi ženo kod mene snijeg uvijke pada ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
a ja pomislila da kod tebe stiglo ljeto...
![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Gledam nešto na TV-u ovih dana....... šta si otvorila zimske olipijske igre u dvorištu ????
![]() ![]() Znaš što mi je rekao grah koji sam bacila neki dan....... kaže: proljeće kod Nihe stiže 21.03.
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
![]() |
||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
Niho draga slikice su savršene
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
||
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
niho doci ce i kod nas lepo vreme,za jedno mesec-dva
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Ajde, ajde ne kukaj, sve što kod mene raste, bit će tvoje-ha-ha držim figu u džepu, ali ne znam dali Niho zna što to znači.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |