Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Namještaj decoupiran izvanredno ,slika na dašćici,pretpostavljam da si slikala sama,maestralna!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Bome neznam koji mi je komad najmestaja ljepsi od kojeg... osobno vise volim namjestaj svjetlijih tonova, ali onaj tvoj prvi tamni ormaric s andjelom je naprosto savrsen
![]() I dok ne zaboravim - dobrodosla ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Draga,stavi svoje prekrasne slike.Nisu decoupag.ali ovo je hobi forum,i sve smo mi ljubiteljice talenta......ja ću te komentirati kao i do sada u živo,dvije kuće od mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
baš sam mislila reći da ti je daska jako lijepa i pitati te da li si to dorađivala salvetu.........svaka čast,ti imaš i slikarskog dara,daska je odlična........i sandučić mi se jako sviđa,odlična ideja,odlično napravljeno
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
biljan svaka čast ti si to odradila ka prava slikarica
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Biljana,savršeno je,pomislila sam da je salveta!Stvarno imaš dara
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala drage moje, rozice na dasci sam oslikala
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
lijepi radovi, posebno daščica! I mene interesira jel to salveta ili si crtala?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
divna daščica...jako lijepooslikana....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
...i tako se dobitni niz nastavlja...daska mi je odlična, a ormarić pogođen. Nekako mi najdraža kutija kutija za poštu jer je van kuće pa mi izgleda kao vesela decoupage dobrodošlica! Jel daščica oslikana ružama ili mi se čini? Kakogod, super izgleda! Pukotine boje na ormariću...to nisam radila do sada, a baš mi se to sviđa što su velike!
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Mene su oduševile one obične kartonske kutije...kako si ih samo dobro oplemenila i postale su nevjerojatno lijep dekor za na ormar, recimo. Ja baš imam tako na ormaru dvije kartonske kutije i jako ružno izgledaju na ormaru. Sad si mi dala ideju kako da vizualno popravim dojam...
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
i meni je daska upala u oko i izgleda mi da ruže nisu sa salvete već da si ih crtala,da li sam u pravu
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala felina, slavica 08, sanjam
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Daska i ruže na njoj...baš lijepo!!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jako,jako lijepo,ona dašćica mi je odmah upala u oko!A te komodica!Super
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Decentno i profinjeno. Najmaštovitiji mi je poštanski ormarić.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,radovi su fantastični,meni je kuhinjska daska sa motivom ruže naj naj
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |