OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 23> |
Korisnik | |
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Oduševila sam se tvojim radovima ,slike su prelijepe ali oni mozaici na početku tvoje galerije su posebno lijepi!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga moja otok molim te još jedno pitanje u rerni kad pečeš na kojoj temperaturi i koliko dugo
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dobrodošla Sarajka
Pečem ne temperaturi od 150 stupnjeva, oko pola sata |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno su lijepi "vitraj" radovi- ova ideja mi je posve nešto novo, da li to već postoji kao smjer u umjetnosti ili? |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super, jel to kombijacija sa das masom?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Otok,uvik ostanem bez teksta kad dođem u posjetu vidit šta ima novoga kod tebe, uvik nešto prelipo se ima viditi.
|
|
![]() |
|
Draga moja, ovo ti je "lažni vitraj" i daleko od umjetnosti, ali je dobra zabava i odmak od svakodnevice |
|
![]() |
|
Jučer sam gledala ono Kamino srce od fimo mase. I išla tražiti gdje je moja fimo masa, jer ja kupim - a potroši moj sin. On radi čovječuljke od fimo mase i snima film.
A ja sam išla nešto nepraviti od ostataka,(ne samo što su ostaci nego su još i sasušeni) onako za probu, prije nego započnem jednu davno zamišljenu sliku. Tako su nastali ovi cvjetići na maloj keramičkoj pločici. Nisam ništa napisala uz sliku, baš sam mislila da li će netko pogoditi od čega su. Hvala svima koji svrate. |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divna proljetna slikica |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() Draga Otok e pa nisu "daleko od umjetnosti" tvoji vitraji! Svidjela mi se ideja na prvi pogled!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam što svratite.
Nešto uspije bolje, nešto lošije, kako kada Sad sam svašta započela i ostala bez boje. Kad stigne naručeno i pozavršavam, vidjet ćete neke novosti, ako baš jako ne uprskam |
|
![]() |
|
Krenula sam raditi neke sličice za jednu dječju sobu. To će biti čarobna šuma.
A ovo je prva slika - čudnovata sova iz čarobne šume ![]() ![]() A mogao bi biti i autoportret ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |