Primavera - salvete i drugi papiri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 23> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uuuuuu, Izzy likes this mucho mucho...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
maloprije sam napisal post i gle nema ga.... draga ovo je jako lijepo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
uuu, Primavera, baš je dobra kutijica, sviđa mi se kaligrafski natpis i stvarno djeluje made in china, ali ne u današnja,
nego u pradavna vremena kad su kineski porculan i razne azijske rukotvorine bili kvalitetni i cijenjeni ![]() (edit: riječi mi moje, nisam vidjela da je mare napisala skoro što i ja ![]() Ja sam u totalnoj sakura maniji trenutno tako da bi sve okitila trešnjinim cvjetićima u svim tehnikama pa mi se dopada i ova varijanta s kutijice... (jesi vidjela novo pakiranje kraševih griotta?! oduševilo me ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
primavera kutijica je savršena!Svaki put kad okrenem tvoju stranicu znam da ću zateči nešto novo,jedinstveno,predivno ...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...djevojke moje File, Mare, Kami, Slavice... puno, puno, puno vam hvala svima jedan zajednički zagrljaj i pusice
![]() ![]() ...drage moje, samo jedna mala sitnica... kutijica je ovaj puta ipak nadahnuta japanskom a ne kineskom kulturom, i simboli su japansko pismo, ali kak je i ono nastalo na temeljima starokineskog, to i nema neke veze
![]() |
|
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kutijica je savršena |
|
![]() |
|
...a kad smo već kod Japana, još jedna sitnica, radjena kao poklon mojoj predragoj prijateljici, obožavateljici pisane riječi i svega japanskog, ali i kineskog ...
...bookmark Gejša...dva kartončića sljepljena, obojana akrilom svijetle boje, s jedne strane japanski simboli za koje pojma nemam kaj znače, kupila takav rižin papir, a s druge strane isto rižin papir, prekrasna gejša... rupicu izrezala skalpelom, zamaskirala onim (hihihi) kineskim novčićima kaj ih ima u hobby dućanima, od crvenog konca za vezenje napravila visilicu, provukla i gotovo...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...hvala ti drago More od srca
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jao, jao, danas sve neke prekrasne stvari, a ja ne znam ni A ni Be.
dio dana imam trening kako se ne navuči na glupe priče i suzdržati se komentara.... izgleda da sam se dobro istrenirala pa sad ne mogu komentirati ni ovu divotu... ali slika (u ovom slučaju smajlić) neka govori u moje ime ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Elegantan, fensi istocnjacki stih, bravo
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kako ja ovo još nisam iskomentirala???
Sinoć sam nešto pokušavala raditi i znaš da sam i ja imala "japansku" salvetu u ruci. Djeluješ dosta zarazno na mene.
![]() I kutijica i visilica ....savršeno!!!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Naravno da sam pala na dupe od kutijice
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Knjigu"Sniježnica i tajna lepeza" sam pročitala, bookmarker uz nju-krasan i baš joj paše, a knjigu kada pročitate - onda ste sretni što niste rođeni tamo...Kutijice isto prelijepe, majstorica si nema što...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica,bookmark,savršeno draga primice
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasno ukomponiran poklon!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Sayonara,preprekrasno!!!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |